Küchen wohnhaus Bunde ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Kuchen Wohnhaus Bunde, Duitsland. Keukens Bunde is in Duitsland bekend als Kuchen Wonhaus Bunde. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuchen Wohnhaus  in Bunde? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

3 winkels die goedkoper zijn dan Wohnhaus Bunde >>

 

Kuchen Bunde is offline. Het bedrijf bestaat niet meer.

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Küchen wohnhaus Bunde ervaring – informatie

Bij Kuchen Wohnhaus Bunde kunt u terecht voor het ontwerpen van een keuken tot aan het monteren van een keuken. Kuchen Wohnhaus Bunde helpt u bij het individualiseren, kiezen en het plannen van uw nieuwe keuken.

Ook garandeert Kuchen Wohnhaus Bunde u eerlijke en de beste zorg. Kuchen Wohnhaus Bunde biedt u keukens met een klassieke stijl tot nieuwe standaard keukens.

 

 

 

11 gedachten over “Küchen wohnhaus Bunde ervaringen

 1. Gerrits Beantwoorden

  De kwaliteit van de keuken is in orde is, maar KWB heeft bijzonder slechte service en communicatie. We hebben 11 maanden moeten wachten totdat de keuken afgewerkt was (plaatsing keuken dec 2018; laatste afwerking nov 2019!!). Waarin ze 5x de hoge kasten opnieuw hebben moeten bestellen, omdat zij verkeerd besteld hebben of de kasten beschadigd hebben. Komen hun beloftes niet na. Werden regelmatig niet terug gebeld terwijl dat wel beloofd was; meerdere keren is op de dag zelf de afspraak nog door de monteur geannuleerd. En het laatste, er is gesproken over een vorm van compensatie van al het ongemak dat wij hebben ondervonden, maar daar ziet KW Bunde toch vanaf omdat er te weinig geld aan onze keuken verdiend zou zijn…

  We hebben een bijzonder zuur gevoel overgehouden aan deze keukenzaak en raden het sterk af om hier een keuken te bestellen!
  Tips: [radio-financiering]

 2. Tonnage Beantwoorden

  Allereerst ben ik heel goed geholpen tijdens het ontwerpen van mijn keuken. Het leveren en monteren is vlotjes verkopen. Top 👍🏼

 3. Downs Beantwoorden

  Prachtige keuken maar wachten al sinds november op afwerking.
  Het is nu bijna maart!
  Slechte service , onbeschofte mensen , geen goed woord voor over.

 4. Hendrik Wever Beantwoorden

  Wij hebben een keuken gekocht bij Kuchen Wohnhaus Bunde.
  Onze keuze voor de koop bij deze leverancier was gebaseerd op:
  het goede advies van de heer Jan Groen
  en de voor ons interessante prijsstelling.
  De montage is volgens afspraak en vakkundig verlopen en zeer netjes uitgevoerd door de keukenspecialist.
  Problemen worden vakkundig opgelost.
  Wij zijn zeer tevreden met onze keuze voor deze keuken specialist.

 5. Jessica Beantwoorden

  Misschien prima keukenmakers maar rijden, dat kunnen ze niet. Ik snap niet dat deze persoon een rijbewijs heeft gekregen, hij is een absoluut gevaar op de weg en brengt vooral mede weggebruikers in gevaar. Nee, doe mij maar een andere keukenmaker, die niet het leven van een ander op het spel zet..

 6. Heleen Vriends Beantwoorden

  Bij Kuchen- und Wohnhaus Bunde een keuken gekocht na zeer proffesioneel advies van dhr. Groen. Het meten was goed want week af van maten van de tekening en vervolgens zijn wij superblij met onze keuken. De plaatsing ging perfect ( en gezellig) en de service zeer goed.

 7. Blauw Beantwoorden

  Wij hebben een keuken gekocht bij KWB in Bunde en zijn zeer tevreden. De prijs viel ons enorm mee en het plaatsen door deskundig personeel was helemaal top.

 8. puister Beantwoorden

  Wij hebben een zeer slechte ervaring opgedaan bij kcb. Door een meetfout van hun kant moest de afzuigkap 6cm overzij waardoor er een bredere koof om moest. Daar wachten wij nu al een jaar op. Steeds loze beloftes, vaak hun gebelt want ze bellen ons dus niet. Meerdere keren heen gereden, weer loze beloftes. 3 week terug gebeld en gemaild dat de klok van onze oven stuk is, nog steeds niks gehoord.
  Dus ik zou ze absoluut NIET aanraden. mensen die alleen maar beloftes maken en niks nakomen

 9. Dirk Beantwoorden

  We zijn eens een kijkje gaan nemen in de showroom. Een mooie showroom met al vele keuzes aan ons gepresenteerd. De duitse kwaliteit straalde ervan af en ook de prijzen bevielen ons erg. Uiteindelijk na een goed gesprek met een adviseur hebben we de offerte getekend. Het duurde wel erg lang voor de keuken geleverd werd, maargoed hij moest dan ook heeeeeelemaal uit het buitenland komen, Duitsland. Een sierlijke duitse keuken, prachtig. We zijn erg tevreden over de keuken. Het werkt allemaal super goed, echte duitse kwaliteit en geen ikea rommel.

 10. Nicole Beantwoorden

  Advies in de winkel was goed te noemen. De keuken die ons is voorgespiegeld is een landelijke keuken en het bevat de standaard apparatuur en een quooker (ondank de prijs is het een vereiste). Wat onze verbazing schetste is dat adviseur geen enkele moeite had met het feit dat we de prijs van de keuken ook bij een aantal andere zaken in Duitsland en Nederland willen vergelijken. Tot dusver zijn we over de prijs en hoe ze ons behandelden over deze winkel heeft meest tevreden.

 11. v.Gemmel Beantwoorden

  Enige tijd geleden bij Bunde de keuken inclusief eettafel gevonden. Alles werd op tijd geleverd en hoewel de montage een hele klus was, is ook dat zonder noemenswaardige problemen verlopen. Fijne winkel die het bezoeken zeker waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *