Ardland keukens ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Ardland keukens in Nordhorn. Deze keukenwinkel is in Duitsland bekend als Ardland Küchen-Studio. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenzaak? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Ardland keukens ervaringen – informatie

Ardland keukens is een familiebedrijf dat onderdeel is van de Duitse MHK groep. Dit bedrijf is ook in Nederland zeer actief is. Daar verkopen ze onder andere Reddy keukens en Uw Keukenspeciaalzaak.

Ardland Kuechen heeft maar liefst 40 jaar ervaring in de keukenbranche.

Ardland keukensArdland Kuchenstudio verkoopt onder andere de merken Hacker, Xeno, KH en Rational. De keukens zijn dan ook redelijk exclusief. Ardland keukens kan ook betonnen werkbladen leveren. De meeste keukens zijn verkocht in Duitsland. Toch worden er ook vrij veel keukens in Nederland verkocht.

Niet alleen in ons land – er worden ook keukens verkocht aan Spanje en Rusland. Ardland kuechen haalt de klanten tevens op van de trein indien gewenst.

Verder streeft Ardland naar goede ondersteuning, Deze Duitse keukenwinkel probeert zo goed mogelijk mee te denken voor uw perfecte keuken.

Daarnaast zijn ze strikt in een duidelijke planning – en een vlekkeloze montage. Deze keukenwinkel verkoopt internationaal keukens en heeft een prijs gewonnen omdat ze bij de 200 mooiste keukenshowrooms van Duitsland horen.

 

Ardland keukens vestigingen

Ardland keukens heeft één vestiging, gelegen in Nordhorn, Nedersaksen in Duitsland. Nordhorn ligt vlak over de grens bij Denekamp en Noord-Deurningen.

Bekijk website Ardland keukens >> 

 

25 gedachten over “Ardland keukens ervaringen Duitsland

 1. Wouter Beantwoorden

  Ook wij hadden problemen met onze keuken en zijn een jaar lang aan het lijntje gehouden. We moesten er steeds zelf achteraan, ze zouden ons terug bellen, moeten dat tot op heden nog steeds doen. Keuken verkopen willen ze wel, maar oplossen ho maar. We zijn ermee gestopt en laten de keuken zo voor wat het is en dat is nu net wat ze willen.

 2. Alex Bouland Beantwoorden

  Ardland Küchen heeft ons geen goed gedaan. Verkeerde spoelbakafvoer, goedkoopste, en na een klacht een nalevering van wéér een verkeerde afvoer. Afvoer maar op eigen kosten zelf besteld en laten installeren. Volgens Ardland was er namelijk niets aan de hand. Alkoof niet volgens opdracht afgetimmerd en is nu nog steeds open. Men zou contact opnemen, maar helaas. Nooit meer Ardland keukens.

 3. Arjen Beantwoorden

  Wij zijn met hoge verwachtingen naar Duitsland gegaan omdat we zat waren van de verkoopdruk in Nederland. Wij gaan namelijk niet binnen een paar uur beslissen of we een keuken van 8.000 – 10.000 euro kopen.

  We hebben een goed gesprek gehad met Markus, maar na een tijdje voerde hij de druk op. Ondanks dat we gezegd hadden dat we op die dag niet gingen beslissen. Dit hebben we ook tijdens het gesprek duidelijk aangegeven. Op het laatst probeerde hij ons nog over te halen met een ultiem bod wat precies binnen ons budget paste:) We hebben dit niet geaccepteerd. Toen we weg gingen vroeg hij wie de advieskosten ging betalen. Als hij de druk niet zo had opgevoerd dan hadden waarschijnlijk de keuken bij Ardland gekocht. Misschien is het anders als je de heer Ardland zelf spreekt maar wij zouden het zeker niet aanraden om hier heen te gaan.

 4. Fam Verhagen Beantwoorden

  Na wat ervaring in Nederland met de nodige verkoopdruk bij de grotere zaken in Noord-Brabant een reisje gewaagd richting Nordhorn, welnu geen seconde spijt zowel qua prijs (20%-30% goedkoper) als verkoop gewoon super. Service nadien gewoon goed en keurig net personeel die op de afgesproken tijd vanuit Duitsland keurig op tijd zijn en een half uurtje voor aankomst bellen zodat je niet eeuwig zit te wachten.
  conclusie is dat de kwaliteit top is, de afspraken worden nagekomen, en het contact prima is bij Ardland kun je met een gerust hart een keuken kopen.
  Dank je voor onze geweldige keuken Inglo Ardland en de heer Bokdam voor de nazorg.

 5. Johan Beantwoorden

  Prettige en dienstverlenende manier van werken. Zo voel je dat er wordt meegedacht en dat er een keuken komt waar je zelf ook voor de volle 100% achter staat.

 6. Syed Beantwoorden

  Na lang onderzoek naar een leuke keuken in Nederland en keuken verhalen met mega korting, handdoek in de ring, toch besloten om naar Dutsland te gaan.
  Ik had al eerder veel offertes in NL aangevraagd en had al een indicatieve prijs.
  In Nordhorn bij 3 Keukenbedrijven langs geweest. Maar bij Ardland had ik gelijk een goed gevoel. Duidelijk verhaal en gelijk een duidelijke offerte, geen opdringende verkopers en geen valse megakorting! We hadden aangegeven dat we de inbouwapparaten zelf willen aanschaffen en dat was ook geen enkele probleem. Meerder keren langs geweest, telkens de tekening aangepast geen enkele probleem of frustratie, we werden netjes geholpen. Uiteindelijk een definitief tekening en definitieve offerte.
  Ze waren er voor de inmeten twee keer langs geweest, dan pas is de tekening volledig goed gekeurd.
  Begin juni is de keuken geplaatst. Alleen maar een persoon is er mee bezig geweest om de keuken in elkaar te zetten. Tot mij verbazing is de keuken in cm nauwkeurig in elkaar gezet, zonder een kleine foutje, respect. Echt een timmerman!
  Alle kasten en onderdelen waren van fabriek al gecodeerd. Stevige kasten en prachtige front. Hacker Systemat keuken is echt een top kwaliteit merk, een Duitse en degelijke! Denk aan VW.
  Na paar weken kwam Ardland monteur langs om achterwand glas te monteren. Deze paste ook exact, helemaal perfect. Super vriendelijke monteurs en spreken ze perfect NL.
  In NL heb ik voor hetzelfde keuken offerte bij meerder keuken bedrijven aangevraagd. Ik verbaasde me wel over de offertes. Verschil van 4000€ had ik echt niet verwacht. Wel blij dat we naar Nordhorn en Ardland geweest waren. We hebben gekregen wat we besteld hadden een 100% Duitse Systmat.

 7. Ben Beantwoorden

  Ardland Keukens.
  hier een paar tips :
  koop de keuken nooit direct bij Ardland , maar vraag de offerte met prijzen per artikel, ga dan deze prijzen later controleren en kijk of zij echt zo goedkoop zijn , als voorgesteld ,
  bij mij stond er uitsluitend een eindprijs op de offerte , en pas na heel lang aandringen werd mij een gespecificeerde offerte gestuurd , toen ik de Siemens prijzen ging nakijken op de officiele prijslijst van Siemens , bleek al snel , dat mijn kortingen een sigaar uit eigendoos waren , de prijzen na de kortingen bleken vaak boven de adviesprijzen van Siemens
  Hierop bleef de heer Ardland maar roepen , dit is een blok korting , net als bij Mac Donald , als je een menu besteld ,
  wel een hele scheve vergelijking. trouwens
  Heb de keuken geannuleerd , het voelde niet goed ,
  gewoon een keuken in Holland gekocht , met korting op de adviesprijzen , zoals het hoort

 8. Has Beantwoorden

  In Nederland lang opzoek naar keuken geweest maar telkens opdringende verkopers, onduidelijkheden, soms geheimzinnig met hoge prijzen en mega kortingen. We hebben besloten om toch even naar Duitsland te gaan. Nordhorn ontdekt, van Groningen ongeveer 1,5 uur. Als eerste bij Ardland beland, en ook gelijk raak. Wat me gelijk opviel is een duidelijke verhaal, 4 keuken merken, 1 vaste prijs! Geen hoge prijs en daarna mega korting en de belangrijkste 100% vrijblijvend. Geen 1 minuut onder druk gezet om iets te ondertekenen. Keukenontwerpen met de prijs gelijk mee en mocht vergelijken of wat dan ook. Dat vond ik ontzettend relax. Bij Grando in Groningen geweest voor de indicatie, indirect genegeerd omdat we best wat over Systemat keukens wisten 😀 Drie zaterdagen langs Ardland geweest en uiteindelijk een Systemat keuken gekozen. Inmeet moment geweest en op het laatste moment ontwerp weer veranderd. Dat was geen probleem en Dieter heeft ons weer voor de 4de keer keurig geholpen. Zeer creatief, geduldig en communicatieve man! Keuken mag pas in juni geplaatst worden. Tot zover zeer tevreden. Als de keuken geplaatst is, zal ik zeker weer een reactie plaatsen en mijn ervaringen hier te delen.

 9. RFM Dam Beantwoorden

  Wij kochten een keuken van zo’n 16.000,-.Enkele maanden na plaatsing ontstonden grote blaren in het werkblad rondom de wasbak. Ook de kraan begon te roesten. Door Ardland werd na enige tijd de kraan vervangen en een nieuw werkblad geplaatst. Maar tot onze schrik begonnen ook hier na een paar maanden dezelfde problemen opnieuw. Grote blaren op het werkblad. Door Andre van Ardland Kuchen werd bij ons thuis geprobeerd de mankementen te verhelpen wat niet mogelijk was. Opnieuw naar Ardland en op hun aangeven een ander werkblad besteld. Maar sindsdien horen wij van Ardland NIETS meer. Wij hebben vele malen gebeld en gemaild maar ze geven niet thuis. Ze weigeren elk contact en willen niet hun verplichtingen nakomen. Wij zijn zeer teleurgesteld.

 10. ellens Beantwoorden

  In Nederland hebben wij vrij weinig kunnen vinden waar wij het er samen over eens konden worden. We hebben toch overwogen naar Duitsland te gaan om daar eens rond te kijken. De studio van Ardland is zelf relatief klein maar er staan zeker mooie moderne keukens.
  Montage- prima
  Levering- alles volgens plan
  Afwerking- goed
  Service- valt niets negatiefs over te zeggen.
  Kortom is het zeker de moeite waard om hier langs te gaan.

 11. ROB Beantwoorden

  Apeldoorn 25-08-2015
  15 jaar geleden hebben wij voor de eerste maal een keuken aangeschaft bij Studio Ardland ,wij werden destijds uitstekend geholpen en de keuken is perfect afgeleverd en geplaatst destijds werden wij geholpen door de verkoper niets dan lof over deze man ,heeft zelfs na 2 maanden nog opgebeld of er nog problemen waren.Maart 2014 hebben wij onze tweede keuken bij Ardland gekocht deze werd na 3 keer foutief inmeten geplaatst.
  De keuken op zich is perfect gemonteerd door de monteur echter de vloer is beschadigd er zit een deuk in en er zijn doffe plekken achtergebleven na de montage. de monteur is geweest en heeft geprobeerd,de doffe plekken weg te krijgen helaas is dit hierdoor nog erger geworden.Wij hebben diverse malen gebeld en gemaild met de verkoper en als laatste kregen we van hem op 27 mei een mail was mussch ich tun ?Wij hebben gevraagd de vloer in de oude staat op te leveren echter geen reactie meer .Op 25 juli 2014 heb ik een aangetekende naar de directie gestuurd en wat schetst mijn verbazing …… GEEN ANTWOORD!!!!! Wij geven Studio Ardland daarom een zeer koude douche .Een zeer verdrietige klant.

 12. Zzzz Beantwoorden

  Wat een joekel van een toonzaal! Wij wisten bij ons eerste bezoek nog niet wat we zochten in een nieuwe keuken, maar met zo’n groot en divers aanbod is ons een hele hoop duidelijk geworden. In ons tweede bezoek zijn we concreet geworden en hebben we een offerte meegekregen. Bij het derde bezoek hebben we de koop afgerond. Heel fijn dat we rustig de tijd kregen tijdens alle drie de bezoeken. Inmiddels staat de keuken al een kleine maand en hoewel we ons enigzins verkeken hadden op de kleur zijn we er zeer content mee 🙂

 13. Maaouane Beantwoorden

  Wij hebben 5 jaar geleden een keuken bij Ardland gekocht. Was beter qua kwaliteit als in Nederland en alle elektrische art. van Siemens voor dezelfde prijs als in Nederland. De service is fantastisch. Kapotte elektrische kookplaat, waar een hoekje uit miste door onoplettendheid van een bouwmedewerker, werd zonder pardon vervangen. Na 5 jaar zijn op ons verzoek nog monteurs langs geweest om alle kastjes weer recht te hangen en naar het sluitwerk te kijken van de vaatwasmachine. Koste ons maar 65 euro. Kortom, ik ben zeer blij met deze firma en zal mijn volgende keuken daar ook zeker weer kopen!

 14. A. Merkens Beantwoorden

  Steeds de grote vraag of duitse keukens echt goedkoper zijn dan in nederland, en of het de moeite waard is om dan helemaal daarvoor naar duitsland te rijden. Uiteindelijk hebben wij toch besloten om in duitsland te gaan kijken bij ardland keukens. Uiteindelijk hebben wij na drie offertes in nederland, in duitsland de knoop doorgehakt en hebben wij een mooie systemat keuken gekocht. Of duitse keukens goedkoper zijn hebben wij maar een beetje losgelaten. De hele club straalde vertrouwen uit. Nu met veel plezier wachten op onze nieuwe keuken!

 15. huub Beantwoorden

  Wat mij enorm aanspreekt aan Ardland is de kijkzondag, een unieke kans om echt in alle rust naar de keukens te kijken en alles op je af te laten komen. Het is zelfs niet eens mogelijk om op kijkzondag een keuken te kopen, heel bijzonder en ik heb nooit eerder zoiets gezien bij een andere keukenwinkel. Ardland heeft een prachtige ruime showroom en als je, zoals ik, op zoek bent naar een klassieke woonkeuken ben je hier echt aan het juiste adres. Over de prijzen kan ik nu nog niet veel zeggen, daarvoor zal ik op een gewone verkoopdag nog eens terug moeten komen en dat gaat zeker gebeuren!

 16. Veronie Beantwoorden

  Uiteindelijk toch maar een nobilia keuken gekocht bij deze keukenwinkel. We zagen door de bomen het bos niet meer in keukenland. Verhalen over het al dan niet goedkoper zijn van duitse keukens en het verschil hierin. Elke keukenwinkel verteld je wat anders. Helemaal lastig werd het toen wij de apparatuur elders wilden kopen. Dan gaat de korting van een nieuwe keuken dus flink omlaag! Eerst dus offertes gemaakt zonder apparatuur. Daarna kwamen wij tot inzicht. Opnieuw offertes laten maken maar dan met apparatuur. En dan ook nog een in duitsland. Laat dat nou net de laatste zijn. We werden behoorlijk keukenmoe. Gelukkig hebben ze bij ardland keukens de tijd genomen en wij hebben eigenlijk vrij snel beslist. De keuken is uiteindelijk goed geplaatst en de bestelling ging top.

 17. Bert Beantwoorden

  Onze eerste ervaring met Ardland-keukens hebben we opgedaan in 2006. We kochten bij hen een keuken die in Nederland een stuk duurder was. Een ritje Den Helder-Nordhorn hadden we daar dan ook graag voor over. Na levering en perfecte plaatsing hebben we genoten van onze mooie en praktische keuken. Het was voor ons daarom ook geen vraag meer, nadat we in 2013 naar Assen verhuisden en in ons nieuwe huis een andere keuken moest komen, of we opnieuw de gang naar Nordhorn zouden maken. Met Gert Jan Bokdam hebben we op een plezierige manier prima zaken gedaan. Goede adviezen gekregen en na de puntjes op de i gezet te hebben, hebben we de keuken die we wilden dan ook gekocht.
  De nieuwe keuken werd op de afgesproken tijd geleverd. Het plaatsen ging echter niet zoals we dat van Ardland gewend waren. De aansluiting van de aanrechtbladen was in onze ogen niet correct en voor ons onacceptabel. Volgens de leverancier van het blad viel de fout echter binnen de tolerantiegrens en was er voor Ardland niets te verhalen. Toch besloot Gert Jan om het blad te vervangen en een geheel nieuw blad te plaatsen. Geweldige oplossing en prima service! Ook hulde aan Heinrich, die even peentjes gezweet heeft om het blad netjes aan elkaar te krijgen.
  We genieten nu opnieuw van onze mooie “Ardland” keuken.

 18. johanna Beantwoorden

  De overnachting in Nordhorn bij de keukenzaak die Ardland keukens biedt, was voor ons eerst een bezwaar. Wie wil er nou geen nachtje weg, maar je zit dan toch vast aan zon keukenwinkel. Na een lange dag in de showroom en een prachtontwerp, hebben we aan het einde van de dag bedacht om er maar van te genieten en het toch te doen en niet helemaal terug te rijden naar het westen van Nederland. De prijs viel reuze mee en die overnachting was toch erg ontspannend voor ons. Kortom, dit was onze goede ervaring met ardland keukens in Nordhorn.

 19. landman Beantwoorden

  Mooi keukenwinkel die haar zaakjes goed op orde heeft. Veel luxe designopstellingen, ook voor kleinere maten. Daar hebben ze iets wat ik elders niet zag en dat gaf weer de inspiratie om goede ideeen te vormen voor onze kleinere keukenruimte. we hebben niet bij ardland gekocht, maar de winkel heeft zeker een goede indruk achtergelaten.

 20. jtome Beantwoorden

  ondanks redelijke ervaringen en de hotelovernachting die aangeboden was bij ekelhoff (kuchenland nordhorn) hebben wij uiteindelijk de handtekening gezet bij Ardland keukens. Voor 12000 euro hadden wij een offerte van de keuken. De offerte was niet leesbaar en duidelijk voor ons, dus die hebben wij in nederland nog even door een vriend en ex keukenverkoper laten controleren. Met zijn onderhandelingsstrategie zijn we uiteindelijk (met goed gevoel) toch geslaagd bij arland keukens.

 21. derk Beantwoorden

  met mijn vader wezen kijken bij ardland, omdat ik net een huis had gekocht. Eerst wat ardland keukens ervaringen gelezen op het internet, maar daar was niet veel informatie over te vinden. Voor een boeren keuken ben je op zich bij ardland aan het goede adres, al vond de adviseur de ruimte te klein voor een boeren keuken. Uiteindelijk een meer tijdloze keuken uitgekozen. Zit al onder mijn budget, ben benieuwd wat de keuken gaat kosten volgende week. tot zover redelijk te spreken over ardland keukens.

 22. liesje / enschede Beantwoorden

  Onze ervaring met ardland keuken is uiteindelijk nog goed. We maakten ons een beetje zorgen, want het contact is niet super als je een keuken in duitsland koopt. Het is toch een onzeker project en je moet maar zien hoe het geleverd gaat worden. We hadden zelfs een moment dat we er bijna spijt van kregen. Uiteindelijk viel het mee, de keuken is goed geleverd. Flinke problemen met het aanrechtblad gehad. Maar dat is opgelost. We geven arland keukens een 6,5. Denk niet dat we daar nog gaan kopen.

 23. jan-jaap Beantwoorden

  Ardland keukens had mooie keukens (systemat) , mooie showroom en ze waren op zich niet duur. Tevens waren ze in staat om een heel goed gevoel achter te laten. Intussen even nordhorn in geweest samen en daarna maar gelijk getekend. Waren we er ook vanaf. Inmeten ging goed, nu wachten op de levering.

 24. flip Beantwoorden

  Bij Ardland keukens in Duitsland was een deskundig advies en goed verkoopgesprek. Offerte inhoudelijk goed, prijs blijft wat ondoorzichtig. Ten opzichte van de standaardprijs wordt een flinke korting geboden, maar het lijkt erop dat deze scherpe prijs niet sterk afwijkt van aanbieders in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *