Alno Keukens Duitsland?  Alno Kuchenwelten keukens heeft één vestiging in Selfkant, in Duitsland. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Alno Kuchenwelten? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Alno keukens informatie

Alno keukens verkoopt keukens van Duitse topkwaliteit. De CEO peter Albertz werkt al meer dan 40 jaar in de keukenhandel. Bij Alno begeleiden ze u vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan de montage enAlno keukens zijn zij tussendoor altijd bereid u te antwoord te geven op al uw vragen.

Bij Alno keukens kijken ze niet alleen of de keuken goed bij u past, maar letten ze er ook op dat u zo lang mogelijk plezier kunt beleven van uw keuken. Alno keukens heeft dan ook niet alleen meerdere showrooms, maar beschikken ook over een eigen fabriek. Ook heeft Alno veel relaties in 64 verschillende landen.

 

Alno keukens vestigingen

Alno keukens is failliet. Dit keukenmerk word niet meer verkocht.

Alno keukens heeft in Duitsland 18 vestigingen. Alno keukens heeft vestigingen in; Aachen (Aken), Bad Rappenau, Bergisch Gladbach, Berlin, Bonn, Bottrop, Kiel, Kruft, Mühlheim-Kärlich, München, Neuerburg, Offenau, Radolfzell, Saarbrücken, St. Augustin, Trier, Trossingen en Viernheim. Aachen (aken) ligt vlak over de grens bij Heerlen en is de dichtstbijzijnde keukenzaak van Alno keukens. B

5 gedachten over “Alno keukens Duitsland

 1. jan melgert Beantwoorden

  zijn deze scharnieren nog te leveren deze keuken hebben we gekocht omstreeks 1974 gekocht
  bij de doelen Alno keuken met Arco pal laminaat krast vast waren in de zijkant weg gewerkt door
  een sleuf in de zij kant van de deurtjes met een lange kast boven op de andere kastjes met kleppen
  helaas stond er geen naam op deze scharnieren deze keuken zou nu 45000 kosten toen 7000 gulden ik he de helft laten staan kon het niet kwijlt in deze keuken

 2. Martin Beantwoorden

  Had een afspraak gemaakt met medewerker van Keukenvisie.com maar werd ronduit belachelijk behandelt en afspraken werden niet nageleefd . Ik zou nooit van mijn leven een keuken kopen van dit bedrijf

 3. Jessie Beantwoorden

  Super tevreden over ALNO Kuchenstudio.

  Perfect advies, correcte levering en plaatsing van onze droomkeuken.

  Vandaar dat wij AlNO Kuchenstudio u ten zeerste aanbevelen.

 4. Peter Beantwoorden

  Wij waren al bekend met Alno keukenwereld gezien het vlak over de grens gevestigt is. Een prettige ervaring om hier een keuken te kopen. Een ruim assortiment om uit te kiezen met vele modellen keukens.

 5. Frits DR Beantwoorden

  Bij Alno Küchenstudio in Tuddern zo goed als geslaagd voor een (jawel!) Alno keuken met eigenzinnige Smeg apparatuur. We waren er al snel uit in de showroom, het onderhandelen over de prijs duurde zelfs langer dan het uitzoeken van de keuken. Komend weekend gaan we terug om alles af te ronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *