Akzent keukens ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Akzent keukens in Duitsland. Deze Duitse keukenzaak staat ook bekend als Akzent Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenwinkel? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – vergelijk Top 3  keukenwinkels goedkoper dan Akzent >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies hier meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

Akzent Keukens ervaringen

Akzent keukens is een Duitse keukenzaak die gevestigd is in Nordhorn. Dit bedrijf heeft inmiddels 25 jaar ervaring in de keukenwereld en kan u daarom erg goed helpen met het vinden van een keuken die perfect bij u en uw huis past.

Ze verkopen onder andere Sachsen keukens.

Alle stijlen zijn verkrijgbaar – ze verkopen moderne keukens, designkeukens, tijdloze keukens en een paar nostalgische keukens. En als u de perfecte keuken niet in de showroom vindt, kunt u ook zelf een keukenontwerp in 3D laten maken en realiseren.

Akzent keukens ervaringen

De keukenzaak is erg makkelijk te bereiken, vanaf Enschede bent u hier met de auto binnen een half uur en vanuit Denekamp is dit slechts 10 minuten! Het team van Akzent bestaat uit eerlijke professionals die jarenlange ervaring hebben opgedaan in de praktijk.

Ook de montage is bij Akzent perfect geregeld. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparaten en de monteurs zijn vakkundig en goed geschoold.

Van plan om Akzent keukens te bezoeken? Af en toe wordt er in de showroom gekookt. Daarbij word ook uitleg gegeven hoe bepaalde keukenapparaten werken. Verder is er voor rokers een speciale rokerslounge, dit is vrij uniek.

De winkel is van maandag tot en met zaterdag open. Op zaterdag is het vrijwel altijd druk. Zeker zijn dat u aan tafel komt? Maak dan alvast een afspraak via de website.

Website Akzent Keukens >>

 

Akzent keukens vestigingen

Akzent keukens heeft één vestiging in Nordhorn. Nordhorn is 10 minuten rijden vanaf Denekamp, Overijssel.

Het volledige adres is: Walther-Bothe-Straße 10, 48529 Nordhorn.

Vlakbij Akzent ligt haar grootste concurrent – Ekelhoff keukens >>>

42 gedachten over “Akzent keukens ervaringen Duitsland

 1. chris Beantwoorden

  super slechte service en slechte kwaliteit keukens.
  caroussel ging na 3 jaar kapot en viel niet onder garantie.

 2. A.C. Van Duyn Beantwoorden

  Onlangs onze 2e keuken gekocht bij Akzent.
  Hele goede service, prima werk geleverd en zeer betaalbaar.
  Prima advies van Herr Völlink, heeft alle voordelen en nadelen goed beschreven.
  De Duitse Pünklichkeit staat hoog in het vaandel.

 3. Keith1010 Beantwoorden

  Akzent keuken monteur werkt erg traag en heeft mijn keuken afgeraffelt. Ergste was, hij heeft schade toegebracht aan de muur bij het installeren van een hangkast. Barst aan de andere kant van de muur en Akzent geeft de aannemer de schuld een slecht huis te hebben gebouwd en dat ze hier niet verantwoordelijk zijn!!!!!

 4. Peter Beantwoorden

  Akzent keukens heeft een prachtige grote showroom in Nordhorn met verscheidene keukens in diverse stijlen. De zaak werd ons aangeraden door een bekende, die erg content was met de ideeën van hr Haverland.
  Tijdens een gesprek op afspraak met de goed Nederlands sprekende hr Stefan Haverland maakte hij met zijn computer een tekening . Voor ons goed zichtbaar gemaakt met een beamer. Hij stelde voor om een kook schiereiland met ingebouwde plafond afzuiging toe te passen, dat idee was bij ons nog niet opgekomen, de ruimte is beperkt. Alle apparatuur van Siemens (niet de goedkoopste uitvoeringen)
  Hij produceerde in no-time een totaalprijs, inclusief plaatsen. Dat viel niet tegen en zeker goedkoper dan in Noord-Holland.
  Geen enkele druk en alles vrijblijvend. Hij nam ruim de tijd. De tekeningen werden geprint op A3 formaat en kregen we direct mee. Thuis alles goed laten inwerken, we zijn later nog een keer terug geweest voor een maat aanpassing. Na de handtekening is er nog iemand bij ons thuis langs geweest om details in te meten. In december 2017 is de keuken geplaatst, De Duitse monteurs stonden om 7 uur voor de deur. Locatie: Bergen nh (noord van Alkmaar). Keurige heren die hard en secuur doorwerkten. Gereed in de vooravond. Er bleek een granietstrook te kort. Deze is later keurig vervangen.
  Wij zijn heel tevreden met onze keuken van Akzent.

 5. Jan Beantwoorden

  Wij hebben in aug. 2012 bij Akzent keukens in Nordhorn onze keuken gekocht en zouden dit zo weer doen. Onze keuken ziet er nog steeds als nieuw uit. Sluit me daarom volledig aan bij de review van Ashwin Nash. Contact en levering waren prima, ook bij wijzigingen die wijzelf wilden. Levering en plaatsing waren uitstekend. Bij ons zijn er ook wel een paar kleine zaken misgegaan maar die zijn snel en tot volle tevredenheid opgelost.
  Wij zijn zeker ook bij diverse Nederlandse zaken geweest, maar die konden prijstechnisch absoluut niet leveren wat wij bij Akzent hebben gekocht.

 6. Ashwin Nash Beantwoorden

  Dit is onze 4e keuken die wij bij AKZENT kopen. Het feit dat het onze 4e keuken is is voldoende om aan te geven hoe onze ervaring met deze zaak is. Ik heb nog NOOIT een slechte ervaring met ze gehad. De prijzen zijn ontzettend scherp, de kwaliteit van de keuken en de vakmanschap van degene die het plaatsten staat voor wat mij betreft, buiten kijf. Ook de aftersale na jaren is zondermeer uitstekend.

 7. johan Beantwoorden

  mooie ruime winkel in duitsland! met vooral luxe keukens. (wel aan de prijs) Wij spraken toevallig voor de deur een stel die er net gekocht had. tip: aak een afpraak, je weet nooit hoe druk het is, maar het ziet er zeer solide uit.

 8. twijfelaar Beantwoorden

  Bij ons het zelfde verhaal offerte klopt niet helemaal contact moeizaam en te druk voor ons denk ik.

 9. BM Niesing Beantwoorden

  Ondanks ons korte bezoek net over de grens, zijn wij zeer correct geholpen in deze nette en luxe keukenwinkel. U vind hem vlak bij de woonmall in Nordhorn en de adviseurs spreken gewoon Nederlands.

 10. Akzent weet wel wie dit is Beantwoorden

  Een paar weken geleden op zaterdag bij akzent keukens geweest op afspraak. We wisten al redelijk wat we wilden hebben. We zouden in de loop van de week een offerte krijgen. Na meerdere malen bellen uieindelijk 2 weken later een offerte. Offerte was niet opgebouwd zoals wij dat aan tafel hadden besproken. Dat werd aangepast na meerdere maken gebeld te hebben. De offerte was scherp te noemen en paste perfect binnen het budget. Blijkt later dat ze een totaal andere front hadden geoffreerd dan aan tafel besproken. Bij navraag over hoe en wat zou ik terug gebeld worden als zo vaker beloofd. Ik moet nog gebeld worden. Kortom afspraken werden in offerte stadium al niet nagekomen en terugbellen beloven ze maar nog geen een keer nagekomen. We durfden niet na te denken over de gevolgen en alle ellende die we mogelijk zouden krijgen als we daar besteld hadden. Immers simpele handelingen als offerte en terugbeloftes werden al niet nagekomen. Let wel mensen, ik heb echt meerdere keren duidelijke koopsignalen afgegeven. We zijn zeer slecht behandeld na ons bezoek. Klant onwaardig. Uiteindelijk dezelfde keuken in Nederland voor een paar honderd euro meer gekocht. Maar dat hadden we er ook wel voor over. Spekken we toch nog de Nederlandse economie.

 11. Henk en David Beantwoorden

  Als eerste in het weekend bezocht samen met ekelhoff keukens en marquardt. Het was onze eerste kennismaking met Duitse winkels. (het beviel ons best goed eigenlijk)

  Indruk van de winkel: Winkel was zeer goed bezocht. Ondanks de drukte alsnog aangesproken. Desbetreffende adviseur heeft ons correct te woord gestaan. Mooie grote designkeukens in de showroom. Ik vermoed dat ze hier best veel keukens verkopen 😉

 12. Bart Jonkman Beantwoorden

  Overzichtelijk keukens kijken met Nederlandse begeleiding. Wel zo prettig wanneer je Duits behoorlijk ondermaats is. Mooie inspiratie opgedaan in de showroom.

 13. Thomas Beantwoorden

  Al jaren geleden een keuken gekocht bij Akzent in Nordhorn. En een zeer goede ervaring. Na 9 jaar is de keuken nog steeds in een zeer goede staat. Ze werken alleen op afspraak (wat wel aangeeft hoe druk ze het hebben). Maar hebben dan ook gewoon alle tijd voor hun klanten. Uiteindelijk was het een stuk goedkoper dan in Nederland en doen ze daar ook niet aan aanbetalen! Geen druk, geen rare acties en nu moeten beslissen etc Pas na de volledige plaatsing en onze goedkeuring hebben we de keuken betaald. De keuken voor onze nieuwe woning zal ook weer van deze winkel komen.

 14. harmien en Arie Beantwoorden

  Wij hebben ook een top ervaring tot nu bij akzent keukens.Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe ze hier werken. Alles is mogelijk. Wij hebben een zeer ervaren en deskundige verkoper die met ons mee denkt. Ook zeer geduldig omdat ons huis geen standaard huis is. Ze zijn bereid om steeds weer aanpassingen te doen. Wij zijn tot nu toe dus erg tevreden.

 15. JanineP Beantwoorden

  Op Akzent niets aan te merken. We zijn heel blij met de keuken. Het graniet van het aanrecht geeft de keuken een luxueuze uitstraling. Wat dat betreft een goede keuze. Een natuurstenen blad vergt wel veel onderhoud weten wij nu, maar dat is het waard.

 16. van der Vegt Beantwoorden

  We hebben inmiddels al weer 2 jaar een Akzent keuken.
  Perfecte kwaliteit, professionele monteurs en na oplevering nog geen reden gehad om contact op te nemen.

  Montage in Zwolle

 17. Dante Beantwoorden

  Fijn om wat ervaringen van anderen te lezen. Ik moet zeggen dat die paar slechte ervaringen en klachten mij niet zo afschrikken. Aan mijn eerste bezoek heb ik een goed gevoel over gehouden. Ik heb een keuken gezien die mij erg aanspreekt.

 18. J J Beantwoorden

  Akzent heeft mooie degelijke keukens waarbij je kan zien dat het om goede materialen gaat. De levering ging goed en de montage werd gedaan door een tweetal vakbekwame monteurs.

 19. nardy Beantwoorden

  De zoektocht naar onze droomkeuken begon bij Nederlandse keukenzaken, maar we kwamen toch uit in Nordhorn. De prijzen liggen in Duitsland lager dan in Nederland. Bij Akzent zijn we geholpen door een Nederlands sprekende verkoper, dat is handig voor iemand zoals ik die slecht Duits spreekt. Bij Akzent konden we al onze ideeën kwijt. Dit was de eerste keukenzaak die gehoor gaf aan eigen inbreng. Akzent is een professioneel bedrijf waar ik aanraad te gaan kijken als je op zoek bent naar een kwaliteitkeuken.

 20. Anoniem Beantwoorden

  Het makkelijk te bereiken bedrijf in nordhorn heeft ons, ondertussen al een tijdje geleden, een kostelijke keuken geleverd. Hoe het personeel in de winkel met je omgaat is voor ons van wezenlijk belang. Dit is absoluut van doorslaggevende waarde geweest om hier een keuken te kopen.

 21. Ellie en Ben Beantwoorden

  Klasse showroom net over de grens. Makkelijk te bereiken en de man die ons te woord stond is een mede tukker wat de communicatie erg gemakkelijk maakt. We zijn prettig te woord gestaan.

 22. Bonthuis Beantwoorden

  Bij binnenkomst krijg je direct een warm en welkom gevoel. Dit komt onder andere dat er midden in de showroom iemand eten staat te koken. Het is heel vreemd maar door die fijne geur sta je toch wat anders naar een keuken te kijken. Ondertussen wel mooie keukens gezien maar helaas niet de keuken welke we zoeken. Ondanks orienterende fase toch terug voor een offerte, alles was immers mogelijk begrepen wij. Minpuntje: aanspraak duurde lang!

 23. Johan Beantwoorden

  Na een lange zit wil je gewoon niet direct beslissen. Dan denk ik; we moeten gewoon er nog over nadenken. We zijn blij dat we die ruimte hebben gekregen om na te denken. Wij horden van vrienden, die bij een keukenboer erg onder druk waren gezet om te beslissen, dat zomaar de offerte werd verscheurd nadat ze nee hadden gezegd. Deze indruk hadden wij bij akzend keukens totaal niet

 24. Fam Nijkamp Beantwoorden

  Bij toeval reden we langs het mooie pand van Akzent keukens. We waren op weg naar een afspraak bij een andere keukenzaak. Ook hier dus even gekeken en een afspraak gemaakt. We werden netjes geholpen door de jonge verkoper Adriaan. Onze wensen hebben we kenbaar gemaakt en er is een ontwerp gemaakt.
  Alles zeer goed doorgesproken en er kwam een mooi ontwerp uit dat we samen hebben aangepast .
  De prijs was gunstig t.o.v. Twee andere offertes van keukenzaken. Dus uiteindelijk gekozen voor akzent.
  De levering hebben we nog kunnen aanpassen, een week vervroegd om dat al het voorbereidende werk snel verliep.
  In een dag is de keuken geplaatst door twee uitstekende, netjes werkende monteurs. Compliment hoe zij de keuken plaatsen. Onze stoomoven was nog niet te leveren dus kregen we tijdelijk een nieuwe Siemens oven. Deze werd drie weken later vervangen door de door ons bestelde oven.
  Wij zijn super tevreden over de keuken en de gehele procedure. Een AANRADER!

 25. Frans.C Beantwoorden

  Ik kwam eigenlijk voor wat anders in Nordhorn. Maar ik zag het pand van Akzent en was onder de indruk van het bedrijf. Ik zat er al een poosje over na te denken om een nieuwe keuken te kopen,dus besloot om er een kijkje te gaan nemen. Ik was verbaasd hoe het er uitzag en onder de indruk van het grote assortiment. de werknemers spraken er ook gewoon Nederlands.Goede eerste indruk!

 26. Mari Verhelst Beantwoorden

  Laatst met het gezin naar de dierentuin in Nordhorn geweest. Als je vanaf de autobaan naar de dierentuin gaat kom je vanzelf langs Akzent keukens. Na ons bezoek zijn we uit nieuwsgierigheid kort in de winkel wezen kijken. De prijzen vielen enorm mee. Erg mooie keukens gezien. ik was vrij enthousiast, partner is echter van mening dat we nog maar eerst wat meer keukenzaken moet gaan bekijken in Nederland.

 27. Weghorst Beantwoorden

  Wij hebben een keuken van Akzent, bevalt prima. Prijs is o.k.
  Aan ons hebben ze eigenlijk ook weinig werk gehad, ik had zelf mijn keuken al compleet uitgetekend met apparatuur en al erbij. Geen minpunten kunnen opmerken bij deze zaak.

 28. Ilse Beantwoorden

  Met de auto over de grens naar Nordhorn voor de meubels bij Akzent, tijd geleden hebben we hier onze keuken gekocht waarbij alles vlekkeloos verlopen is. Nu zijn we op zoek naar kasten die passen bij onze net nieuwe keuken.

 29. Rob P. Beantwoorden

  Prima advies gekregen, en de moeite waard om naar toe te rijden.
  Wij hebben drie verschillende keukenzaken bezocht maar Akzent sprong erbovenuit. vriendelijke zaak met veel advies onder genot van een kopje koffie of thee. een echte droomkeuken met een droomprijs

 30. roetgerink Beantwoorden

  Advies was veel beter dan in Nederland, hoe dat precies kwam weet ik niet. Ontwerp was goed, prijs was goed. Wij hebben de sprong in het diepe gewaagd en hier een keuken gekocht. Tot zover verloopt alles prima bij akzent in nordhorn.

 31. Leon Beantwoorden

  Ik vind de keukens bij Akzent in Nordhorn wel erg “Duits” aandoen en hoewel ik het personeel dankzij hun presentatie en beleving wel een koop gun ga ik hier niet mijn nieuwe keuken kopen. Het design spreekt me simpelweg niet aan, maar zoals gezegd is het personeel top!

 32. Els Beantwoorden

  We hadden in Nederland al een paar keukenwinkels bezocht, maar nergens het juiste gevoel gekregen zeg maar. Viavia zijn we daarna bij Akzent Küchen Nordhorn uitgekomen voor onze nieuwe keuken. Goeie tip, zo blijkt nu! Het personeel staat echt open voor je wensen en ideeën en hebben dit knap samengevat in een mooi ontwerp. Het plaatsen van de keuken hebben we ook via hun laten doen en zelfs dat ging helemaal goed! Zo blij met onze keuze en vooral ook met de keuken zelf 😀

 33. truus Beantwoorden

  Op internet veel gelezen over de goede service in Duitsland en de uitstekende kwaliteit van materialen die worden gebruikt. Daarop ben ik naar Nordhorn getrokken en bij Akzent küchen bleek al snel dat op internet niets te veel wordt beloofd. Akzent heeft werkelijk een enorme showroom en het was geen probleem voor ons om hier een geschikte eilandkeuken te vinden. De showroom doet verrassend ‘Nederlands’ aan en het personeel spreekt ook goed onze taal. Ik vond de verkopers wel wat te afwachtend eerlijk gezegd. In NL zijn het soms net haaien, maar dit is weer het andere uiterste. Ik was er al lang uit qua keukenontwerp, maar ze bleven alsmaar doordenken en vragen stellen. Misschien is dit voor sommige mensen wel goed, maar van mij hoefde het niet zo. Het ontwerp is er uiteindelijk ook niet meer door aangepast. Een paar weken later kwamen de eigen monteurs van Akzent de keuken plaatsen, het was al met al redelijk snel gedaan en we konden ’s avonds meteen gebruik maken van de nieuwe keuken. Er was nog wel een probleempje met 1 van de plinten, maar dit hebben ze keurig opgelost.

 34. Hoek Beantwoorden

  Wij hebben 2 jaar geleden gekozen voor Akzent net als meerdere mensen is bij het uitzoeken uitgebreid de tijd voor ons genomen. Na mondeling afgesproken te hebben dat het een en ander nog ter plaatse nagemeten zou worden het zogenaamde kaufvertrag getekend. Afspraak is niet nagekomen en na 6 weken gebeld, kregen we de mededeling dat de keuken al besteld was en dat alles op tijd af zou komen. Er was in die tussentijd nog niemand bij ons geweest zoals was afgesproken. Uiteindelijk is er wel iemand langs geweest om het blad in te meten, en is daar uiteindelijk anderhalf uur bezig geweest om te meten.
  Ik hoorde de opmerking dat een kastje wel iets groter had gekund, daarop ben ik zelf alles na gaan meten en kwam tot de conclusie dat ik 30 centimeter ruimte overhield wat niet de bedoeling was.
  We konden inmiddels niets meer wijzigen doordat alles immers was besteld, we hadden nog wat aanpassingen willen doen en hebben dit voordat we tekenden ook afgesproken, en er is ons toegezegd dat wanneer een kast 5 cm smaller of breder dit kon zonder meerprijs. Het werd touwtrekken, er werd door iemand van Akzent keukens gezegd dat we hadden getekend en dat was bindend en de keuken zou prima passen en er mooi uit zien. Wij hebben nooit ontkend dat de keuken niet zou passen, maar dat er een ruimte zou ontstaan van 30 cm en dat we daardoor een blad kregen van meer dan een meter diep en vervolgens de bovenkast niet meer konden bereiken. We hoorden vervolgens eigenlijk maar af en toe wat van hem en we hebben onze advocaat in de arm genomen en om ontbinding verzocht.
  Vervolgens werd nadat er inmiddels een jaar was verstreken een enveloppe in de bus gegooid van een incassobureau, dit viel ons behoorlijk rouw op ons dak. Dus geen oplossing maar een incassobureau. En een bedrag dat betaald moest worden met 3000 euro verhoogd. Na 2 jaar zijn we er eindelijk van af en in gelijk gesteld dus de zaak gewonnen. In het eindoordeel stond onder andere.
  2. Partijen hebben uitgebreid gecorrespondeerd over de gerezen problemen. Akzent keukens is niet bereid gebleken om de meting over te doen en alsnog aan de wensen van Hoek tegemoet te komen. Eerst ter gelegenheid van de descente is de keukenzaak duidelijk geworden dat de in zijn opdracht uitgevoerde meting incorrect was. (dit meten is bij ons door de adviseur aangegeven en ook door de heren die het kwamen doen alleen voor het blad en niet voor de keuken.)
  3. Een en ander vormt een zodanig gebrek in de uitvoering van de overeenkomst dat Hoek tot ontbinding heeft mogen overgaan; zij hebben Akzent in de gelegenheid gesteld de gebreken alsnog te herstellen, waaraan Akzent niet tegemoet heeft willen komen. Daarbij overweegt de kantonrechter dat het hier gaat om een aanzienlijke uitgave voor een aankoop waarvan Hoek naar verwachting nog lang gebruik had kunnen en zullen maken. Een en ander brengt voor de leverancier de verplichting mee om ervoor zorg te dragen, binnen het mogelijke, dat die aankoop ook geheel naar de wensen van de klant wordt uitgevoerd, die anders nog tot in lengte van jaren geconfronteerd wordt met een object met in zijn ogen niet noodzakelijke gebreken, waarvoor hij heel veel geld heeft betaald. Die verplichting heeft Akzent verzaakt.
  Recentelijk hebben zij ook nog een prijs gewonnen en dan hebben zij het over eerlijkheid, creatief vakmanschap klantgerichtheid, nou wij hebben er niets van gemerkt en zullen Akzent dan ook niet aanbevelen, er wordt direkt vanalles in een tekenprogramma gemaakt zodat het er op de muur wel mooi uit ziet maar je ziet niet wat er gebeurt. Daar is het bij ons dan ook mis gegaan, ons advies teken pas als de definitieve meting is verricht ter plaatse of maak daarover afspraken op papier. Het had zo mooi kunnen zijn maar voor ons werd het een nachtmerrie van 2 jaar ellende !!!!!!!!!!!!!!!!

 35. Postema Beantwoorden

  Nooit meer Akzent

  Prima kwaliteit en voor de betaling zijn ze behulpzaam. Niet alle onderdelen waren goed geleverd en heeft uiteindelijk erg lang geduurd voor de keuken af was, ca. 3 mnd.

  We waren niet tevreden over de apparatuur. Deze konden we vervangen, maar dan wel tegen nieuwprijs. Omdat de bedrijfsleider niet wilde meewerken hebben we de apparatuur zelf op marktplaats verkocht en elders opnieuw gekocht. (dit was vééél goedkoper dan bij Akzent omruilen….) Hierdoor zijn we diep teleurgesteld in Akzent en zullen hier NOOIT meer iets kopen.

 36. Akzentervaring Beantwoorden

  Bij Akzent keukens een keuken aangeschaft. Bij het uit kiezen werd ruim de tijd voor ons genomen. Alle keuzes werden goed toegelicht en we hadden een vriendelijk gesprek. We hebben een mooi ontwerp gekregen en voor een goede prijs de keuken gekocht. De keuken werd vervolgens netjes geleverd en gemonteerd. Na een tijdje zat een deurtje wat scheef maar dit hebben we opgelost. Het is even rijden naar Nordhorn maar dat was het zeker waard.

 37. Ian Beantwoorden

  Prettig ervaring met akzent kuechen in Nordhorn. Hier vind je geen opgejaagde provisiegeile verkopertjes die alles voor je doen om je maar een keuken aan te smeren. In Nederland heb ik dat bij meerdere keukenwinkels wel zo ervaren. Je bouwt een klik op met de adviseur, dat doen ze goed, maar dan moet je de handtekening zetten. In Duitsland gaat een keuken kopen veel gemoedelijker, rustiger en er word meer tijd besteed aan het ontwerp. Nadeel is natuurlijk het hele eind reizen en de ondoorzichtigheid van de prijzen van duitse keukens. Akzent keukens is ons (tot nu toe) goed bevallen.

 38. ron p Beantwoorden

  Wij hebben onze nieuwe keuken met volle tevredenheid gekocht bij aczent keukens in nordhorn, duitsland. Ons ontwerp was vrij lastig, wij hadden allerlei hoeken in ons huis met muren die niet recht waren, maar de adviseur heeft zeer goed met ons meegedacht. De combinatie van expertise en geen druk zetten bij het vragen om de order, heeft ons doen besloten om bij aczent te kopen. Met een paar kleine puntjes, was de levering toch een succes. In de toekomst zullen wij zeker weer bij aczent kopen.

 39. RiNa Beantwoorden

  Goede ervaring met Akzent kuchen, men nam royaal de tijd om alles in te tekenen en met ons mee te denken. Zijn drie keer wezen praten zonder verkoopdruk. Geen aanbetaling nodig en de keuken netjes in een dag geplaatst.

 40. moon Beantwoorden

  leveringsproblemen gehad met akzent keukens, maar moet zeggen dat het redelijk goed is opgelost. Stoorde mij wel erg aan het lakse gedrag van de verkoper. Voor de problemen konden we niet echt bij hem terecht, terwijl we wel een dure keuken hebben gekocht bij hem. Jammer, want als dat er ook was geweest, hadden wij anderen ook aanbevolen om bij akzent keukens te gaan kijken. Deze ervaring was leerzaam, maar niet voor herhaling vatbaar.

 41. stelletje Beantwoorden

  gillend weggerend bij akzent keukens en daarvoor in de plaats naar ekelhoff gegaan. de hele sfeer, de verkopers, we hadden er geen goed gevoel bij. Bij ekelhoff keukens een betere ervaring, offerte laten maken en er rustig over nagedacht. Vermoedelijk volgende week tekenen. We wachten nu alleen nog op een offerte van de keukenconcurrent

 42. richard Beantwoorden

  Goede ervaring met akzent keukens in duitsland. Wij zijn in totaal twee keer langs geweest en ik heb geleerd dat je het die duitsers makkelijk moet maken. Bereid je voor, weet wat je wilt en neem desgewenst een ontwerp mee. Hoe duidelijker je bent, hoe beter ze je kunnen helpen. Flinke prijsverschillen tussen nederlandse en duitse keukens. Hoe dat verhaal nu zit kon niemand ons vertellen. De waarheid? Geen idee. De keuken van Akzent is met redelijke tevredenheid geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *