Keukenplaats ervaringen Duitsland lezen? Lees en plaats ervaringen met Keukenplaats keukens. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Keukenplaats? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

 

Gratis keukenboeken?keukenbrochures-aanvragen Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Keukenplaats ervaringen Duitsland – algemene informatie

Keukenplaats ervaringen

Keukenplaats keukens hoofdkantoor is gevestigd in Rijen. Bij Keukenplaats doen ze er alles aan om uw perfecte keuken te realiseren voor de beste prijs en kwaliteit.

Met lage servicekosten en slimme logistiek zorgen ze ervoor dat elke klant tevreden is over de aankoop. Keukenplaats werkt alleen op afspraak.

Dat doen ze om de kosten laag te houden. De adviseurs kunnen hun tijd zo goed gebruiken, terwijl de klanten op alle aandacht kunnen rekenen. De adviseurs ontwerpen de keuken die u wilt.

Daarna rekenen ze direct de werkelijke prijs uit. Aan onderhandelingen verspillen ze geen tijd. Keukenplaats keukens biedt 5 jaar garantie op meubels en 2 tot 5 jaar op apparatuur.

www.keukensduitsland.nl

 

26 gedachten over “Keukenplaats ervaringen Duitsland

 1. Laura Buijs Beantwoorden

  Geduldig advies en niets werd overgeslagen. Hielden vol tot op het ontwerp niets meer aan te merken was. Geen druk en een fijne sfeer.

 2. Pipo Beantwoorden

  Keukenplaats brengt het mooi, maar de prijs was ruim 2000€ hoger dan bij anderen.
  Dus de goedkoopste ZEKER NIET.

 3. PA Grabau Beantwoorden

  Wij zijn weer veel te laat met keuzes maken voor onze nieuwe woning en daarom komt er weer flink wat druk op de levering te staan van onze nieuwe keuken.

  Zo begon het.

  Los van de kwaliteit, hebben wij 3 winkels bijna gesmeekt hebben om de keuken eerder te leveren, maar overal hadden wij eerder moeten bestellen. Levertijd 2 maanden is normaal. Zo kwamen wij via internet bij keukenplaats. De keuken is goed geleverd en wij willen de verkoper en de monteur bij deze bedanken. Zonder de snelle levertijd hadden wij hier in eerste instantie niet gekocht.

 4. kitchenhunter Beantwoorden

  Ons bezoek was puur gericht op duite keukenwinkels in nederland en duitsland. prijsverschil bij keukenimport en keukens duitsland bijnas nihil.
  uiteindelijk bij deze club getekend omdat dit net iets professioneler overkwam aan tafel. Het verhaal was sterk en de prijs erg aantrekkelijk.

 5. Familie Munsch, Badhoevedorp Beantwoorden

  Bij deze op verzoek een ervaring voor deze pagina. Wij waren zeer onder de indruk van de deskundige adviseur. De vorige keuken kwam van een andere winkel en wij hadden meteen in de gaten dat er iets niet optimaal was. Feitelijk hebben we onze nieuwe keuken nu een kwartslag gedraaid maar alles werkt nu veel prettiger. Bij het koken hebben we optimaal licht. We snappen eigenlijk niet dat de originele keuken niet zo geplaatst was, maar goed. Kortom de snelle levering en de lage prijs hebben ons verrast.

 6. Mischa Beantwoorden

  Deze winkel heeft enorm de tijd voor mij en mijn keukenplan genomen. Uitleg van de oven kreeg ik niet, (maar proefde ik juist) 😉 Heerlijke hapjes gekregen in de winkel en een zeer aantrekkelijke prijs. Kortom; zéér tevreden over de geboden service. Jammer dat ik geen sterren kan geven.

 7. Anja B, Zwolle Beantwoorden

  Ik wist in eerste instantie niet precies welke keuken ik moest uitzoeken en of het zin had om een nieuwe keuken te kopen. Althans, afwegen nieuwe keuken/keukenrenovatie. Bij de concurrent hebben ze mij tot 2x toe een nieuwe keuken aan willen smeren. Bij Keukenplaats waren ze ten minste eerlijk, niet een hele nieuwe keuken aangeschaft, maar wel een groot deel vervangen.
  Zeer correct!

 8. M. Kok-Leijen Beantwoorden

  Onze vorige keuken was ook een keukenplaats keuken, echter deze kwam van een ander filiaal.
  Daarom zijn we als eerste weer naar deze winkel gegaan.

  Van het begin tot het einde verliep alles weer prima, we voelden ons welkom in de showroom, ditmaal met een andere verkoopadviseur, die in ieder geval geen druk zette.

  Toen de bestelling geplaatst was, verliep alles vlot. Een van de redenen waarom de keuze hier gevallen was is de snelle leverdatum voor hun keukens.

  Voor mensen die een keuken willen die snel geleverd kan worden kan ik dit bedrijf aanbevelen.

 9. Sandra Broeksma Beantwoorden

  Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Tijdens het installeren kwamen we enkele complicaties tegen. De monteur is vakkundig te werk gegaan en heeft het weten op te lossen. Fijn op de ervarenheid van het personeel te kunnen rekenen.

 10. K V Beantwoorden

  Tijdens de onderhandeling nog enkele tientjes van de prijs afgekregen, geeft toch altijd een goed gevoel als je alles voor de goede prijs hebt gedaan. DE Keuken werd ook erg snel geleverd. Nog geen 2,5 week later had ik de keuken al compleet in mijn huis staan.
  En dat voor nog geen E 8.000.

 11. geheim Beantwoorden

  Prima keuken ontvangen van keukenplaats. Het is een keuken die mooi past bij de rest van de woonkamer, wat ook wel mag aangezien wij houden van grote open ruimtes. vandaar dat onze keuken en woonkamer één geheel zijn. De verkopers bij keukenplaats hebben ons hierin goed te weten adviseren want wij hebben zelf weinig verstand van keukens en wisten alleen wat we absoluut niet wilden. Hier hebben ze rekening mee gehouden want we mogen nu genieten van een strakke greeploze keuken. Mooi strak, zonder te veel poespas. Op internet hadden we gelezen dat greeploze keukens aardig duur zijn, maar bij keukenplaats niet. Hier zijn alle keukens voor een laag prijsje te verkrijgen, zo ook de greeploze keuken als je dit vergelijk met greeploze keukens bij andere keukenzaken. Blijer met een nieuwe keuken kan je ons niet maken. Weinig geld kwijt en geen rompslomp en poespas. Gewoon strak, zowel de levering als de keuken zelf.

 12. Richard Beantwoorden

  Naderhand gezien een goede keukenzaak. Simpele goedkope keuken gekocht zonder poespas. Begroting voor de keuken was hoger dan uiteindelijke prijs.

 13. fam Mastenbroek Beantwoorden

  Perfect bevallen…Opdringerige verkopers? Ze bestaan nog steeds. Wij houden hier absoluut niet van en hebben om die reden een aantal keukenzaken snel verlaten. Wanneer het om een grote aanschaf gaat, willen we de tijd hebben om alles rustig te overdenken en niet gedwongen worden om direct te tekenen.
  Helaas begrijpen veel keukenzaken dit nog steeds niet.
  Uiteindelijk bij Keukenplaats wel fatsoenlijk te woord gestaan. Er is een leuk ontwerp gemaakt, maar er zijn nog wel wat aanpassingen nodig om het echt naar onze zin te maken. Keukenplaats begreep onze twijfel en de verkoper heeft voorgesteld om op een rijtje te zetten wat wij graag willen. Dit gaan we de komende 10 dagen doen. Dan hebben we weer een afspraak met de verkoper. Fijne werkwijze, zo zonder druk. Het geeft ons de ruimte om te oriënteren en we hebben zin om over 10 dagen terug te keren. Als het volgende gesprek ook zo verloopt en we kunnen onze wensen terug vinden in het ontwerp, dan is de kans erg groot dat we eruit gaan komen.
  We willen ook graag de tips ontvangen. Gr.

 14. sabine verkerk Beantwoorden

  Duitse prijzen, eerlijke prijzen. Tevreden over Keukenplaats
  Ik ga regelmatig naar Duitsland om van alles in te kopen zoals benzine en voedsel. Zo ben ik ook op het idee gekomen om mij te laten informeren over een Duitse keuken. Het totaal plaatje bevalt me wel. Het ontwerp is op zich goed, alleen diende in met betrekking tot de kraan een concessie te doen. De kraan is net iets anders dan ik me voor had gesteld. Maar de prijs zou anders net wat aan de hoge kant voor mij uitkomen. Onderaan de streep ben ik toch erg tevreden: Duitse prijzen, eerlijke prijzen!

 15. henny van diest Beantwoorden

  perfect. ondanks de zeer onduidelijke zoektocht en onzekerheid in keukenland en de spanningen die dit voor ons met zich meebracht, zijn we naar volle tevredenheid geslaagd bij keukenplaats. ontwerp: goed, advies: goed, prijs: perfect levering: keurig.

 16. Sophie en Mo Beantwoorden

  Onze ervaring met Keukenplaats: eerst orienteren en meerdere brochures thuis ontvangen voor de aanschaf van onze nieuwe keuken (fijn al die tips en paginas, opstellingen en prijzen! Aanrader.) Voor ons was Keukenplaats een compleet onbekend bedrijf, maar gezien de lofzang van onze buren hebben wij hier toch een afspraak gemaakt. We waren zeker aangenaam verrast door de prijs.Het ontwerp hebben wij met de adviseur wel meerdere malen laten veranderen. Uiteindelijk hebben wij ons vertrouwen gegeven in dit bedrijf. Offerte was wat ondoorzichtig, maar niet anders dan bij andere keukenzaken. Nu is de keuken zeer snel geplaatst en het enige dat ontbrak was een bestekbak. Kortom, wij doen mee aan de lofzang voor deze keukenwinkel. Dank!

 17. jp doedens Beantwoorden

  pluspunten: prijs, advies en levering. toegegeven, het was geen moeilijk keuken, maar was zeker verrast door de foutloze levering. Minpunt(je): geen keukenontwerp mogelijkheid op hun site, bij andere keukenzaken wel. tip wellicht? Via internet bij keukenplaats terecht gekomen. Dankzij hun concept besparen ze flink geld en daardoor kunnen ze de duitse keuken nog voordeliger aanbieden aan ons nederlanders…..ga zo door.

 18. dirkanja Beantwoorden

  Viavia bij Keukenplaats uitgekomen. Duitse betrouwbaarheid voelt altijd goed en het voordeel bij de Keukenplaats is dat je er niet eens voor naar Duitsland hoeft te rijden. Nadat we een afspraak hadden gemaakt zijn we zeer correct door de adviseur geholpen en ook wij verbaasden ons over de prijs die onder aan de streep stond. De prijs is gewoon ook echt Duits! Ik had in het begin wel wat twijfels bij de winkel, omdat er niet veel over te vinden is op internet, maar deze zijn in het gesprek volledig weggenomen. Bedankt Keukenplaats, ik kijk uit naar de plaatsing!

 19. steef Beantwoorden

  Voor ons nieuwe huis hadden we nog een klein budget over voor de nieuwe keuken, die niet perse vervangen moest worden, maar er toch niet meer geweldig uitzag. Deze winkel is ons geweldig goed bevallen. Gezien de recensies elders hebben wij uiteindelijk een afspraak gemaakt. Wij zijn door ze gebeld en hebben hier een Duitse keuken gekocht die perfect staat. Het verbaast ons dat de naam keukenplaats nu nog vrij onbekend is. Het was wel een kleine simpele keuken, maar de levering ging heel snel en foutloos. Ook wij hadden een hoger bedrag in gedachten en we houden nu mooi geld over om naar Griekenland te gaan ! Dank voor de mooie keuken! Stephanie en Georgos

 20. Radjinder Beantwoorden

  Door brandschade moesten wij zeer snel een nieuwe keuken. Geen keukenzaak kon zo snel leveren als keukenplaats. Het langskomen bij ons kon op korte termijn, maar we zijn ook nog even bij een showroom wezen kijken. De adviseurs waren kundig en vriendelijk en de keuken scheelde enorm veel geld. NA twee nachten denktijd hebben we getekend. De snelheid en levering van geleverde keuken waren accuraat en uitmuntend en we hielden nog GELD OVER ook. Ik kende deze zaak niet, maar zal ze aanbevelen.

 21. lodewijk Beantwoorden

  Gezien de lange levertijden van keukens kwamen we bij deze keukenzaak uit op advies. Een ontwerp uitkiezen was voor onze kleine keuken niet moeilijk, we konden immers niet veel kwijt in de keuken. De offerte was zo gemaakt en tot onze verbazing onder ons budget. Keuken was in tien dagen geleverd en dat was voor ons de doorslaggevende factor.

 22. brinkjes Beantwoorden

  Het huisbezoek van Keukenplaats keukens beviel zeer ons goed. De bedragen lagen inderdaad een stuk lager dan verwacht. Goed advies gekregen en een zeer scherpe prijs. Uiteindelijk zijn we toch gisteren in zee gegaan met de Keukenconcurrent, omdat onze neef daar werkt.

 23. marthy Beantwoorden

  waar moeten we beginnen als we een keuken willen kopen? enerzijds een gevoel van fijn een nieuwe keuken en anderzijds een gevoel van ojee, als we maar niet teveel betalen voor onze nieuwe keuken. het zou onze tweede keuken worden. eerst hebben we een bezoekje gebracht aan ekelhoff keukens, pallen keukens en in nederland nog naar ikea keukens. was allemaal wel goed bevallen, maar toch niet helemaal een fijn gevoel om de keuken echt in duitsland te kopen, zeker gezien de problemen met de service en nazorg. toen hoorden we dus van keukenplaats, duitse keukens in nederland aangeboden. supergoed geholpen. keukenplaats is in verhouding vele malen goedkoper dan andere keukenzaken, zelfs nog goedkoper dan ikea! ze maken vrij weinig winst, maar zijn echt ideaal als je een keuken wilt kopen voor weinig geld. de adviseur gaf ons een goed gevoel ondanks dat we vrij onbekend waren met de naam van dit bedrijf. ik ben inmiddels ambassadeur en tevreden klant van keukenplaats.

 24. rs Beantwoorden

  Heel Duitsland doorrijden naar de ideale keuken was voor ons geen optie. Duitsland is ook zo groot. dus na flink googlen en veel ervaringen met keukenzaken lezen wamen we bij keukenplaats uit. was voor ons compleet onbekend. Veel goede recensies en ervaringen met keukenplaats elders gelezen, dus toch maar een afspraak gemaakt. Het voorwerk ging geweldig. De adviseur bood ons aan om bij ons thuis te komen kijken naar de keuken. Dit ging vrij ontspannen. Behalve dat de adviseur alle mogelijkheden bekeek om ons ideale keukenontwerp te realiseren, hadden wij ook nog een probleem met een muur. De inspanningen van de adviseur van keukenplaats waren top. gezien de goede ervaringen elders gelezen vrij snel getekend voor de keuken. nu hopen dat ze ook zo goed leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *