Horstmann keukens ervaringen Duitsland lezen? Lees en plaats ervaringen met Horstmann keukens in Oberhausen. Deze keukenzaak is in Duitsland bekend als Horstmann küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Horstmann keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 


Gratis keukenboeken?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja. ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Horstmann keukens ervaringen – informatie

Horstmann keukens Oberausen is een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1898. U kunt hier terecht voor verschillende keukenstijlen, zoals design, landelijk en voordelig.

Horstmann keukens is lid van een van de grootsteHorstmann kuchen ervaringen inkoopverenigingen van Europa. Hierdoor kunnen zij keukens aanbieden met lage prijzen. Wel moet u dan wat dieper Duitsland in.

Bij het koopproces wordt u van A tot Z geholpen; Horstmann keukens geeft advies, verzorgt de planning, ontwerpt en monteert de keuken bij u thuis.

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Horstmann keukens beschikt over een eigen showroom met meer dan 50 keukens verdeeld over 3 verdiepingen. Naast keukens kunt u hier ook keukenapparatuur en werkbladen bekijken.

Bezoek hier de website voor meer informatie en openingstijden. Deze keukenzaak is ver in Duitsland te vinden. Daarom gaan er niet veel Nederlanders heen.

Horstmann keukens vestigingen

Horstmann keukens heeft momenteel 1 vestiging in Oberhausen. Het volledige adres is: Steinbrinkstrasse 272, 46145 Oberhausen.

Oberhausen is het makkelijkst te bereiken via de A12 bij Arnhem, Gelderland.

3 gedachten over “Horstmann keukens ervaringen Duitsland

 1. Els Beantwoorden

  In Duitsland beweren ze goede kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs, dat doen ze in Nederland ook. Geen verschil dus zal je denken. Tot je bij Horstmann in Oberhausen komt. Dan ervaar je het met alles dat er daadwerkelijk verschil is.
  In Duitsland is het namelijk écht dat de beste kwaliteit voor een lage prijs kan worden verkocht.
  De vriendelijke verkoper had totaal geen haast.
  In Duitsland voeren ze deze goedkopere prijs door naar de klant.

  Helemaal als je langs de grens woont, zla ik het zeker aanraden om naar Duitsland te gaan als je een eerlijke prijs wilt betalen voor wat je ervoor terug krijgt.

 2. patrick Beantwoorden

  Bij toeval reden we langs Horstmann keukens. Aangezien wij misschien wel een nieuwe keuken wilden aanschaffen, zijn we even een kijkje gaan nemen om te zien wat er tegenwoordig allemaal op de keukenmarkt wordt aangeboden. Wat een grote winkel was dit. Wat een keuzes. Gelukkig is de winkel vrij dichtbij dus konden we alles even laten bezinken en later terug komen. Dit hebben we zeker gedaan want we waren erg onder de indruk, ook door de vriendelijke gastvrijheid van de verkopers. Toch wel erg anders als je dat vergelijkt met de verkopers op de Nederlandse Keukenmarkt. We werden niet gepusht om de keuken gelijk aan te schaffen, maar wel hebben we nu een erg mooi ontwerp opzak en zal het niet lang meer duren tot wij toch over gaan op een nieuwe keuken. Dat mag ook wel na 20 jaar. Maar toch het is een grote investering, maar ook dit zal geen probleem worden hier ,want de keukens hebben een mooi prijsje. Laat die keuken maar komen!

 3. Bert V. Beantwoorden

  De website is wat onder de maat. Maar goed, Oberhausen is echter vrij gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland. We hebben er een dagje uit naar Horstmann en Center O (gigantisch winkelcentrum) van gemaakt. Goede indruk van de winkel en de verkopers gekregen. Afgesproken later terug te komen wanneer de keuken plannen verder geconcretiseerd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *