Ervaringen Horstmann keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Horstmann keukens in Duitsland. Horstmann keukens is in Duitsland bekend als Horstmann kuchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Horstmann keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>keukenbrochures-aanvragen

 


Gratis keukenboeken?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja. ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Horstmann keukens informatie

Horstmann keukens bestaat sinds 1898 en het hoofdgebouw staat in de steen Brinkstaat. Het is een familiebedrijf van ondertussen al 5 generaties. Horstmann heeft een inspirerende showroom van 3 verdiepingen met meer dan 50 keukens. Ook kunt u er terecht voor persoonlijk en deskundig advies door specialisten. Horstmann keukens biedt de beste prijs garantie aan.

De merken die bij Horstmann verkocht worden zijn onder andere: Nolte Küchen, Global Küchen, Schüller Küchen, Siemens, Liebherr, Bosch, AEG, Miele en Nobilia Küchen.

Bezoek ook de website voor meer informatie, alle merken die verkocht worden en de actuele openingstijden.

 

3 gedachten over “Ervaring Horstmann keukens Duitsland

 1. Els Beantwoorden

  In Duitsland beweren ze goede kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs, dat doen ze in Nederland ook. Geen verschil dus zal je denken. Tot je bij Horstmann in Oberhausen komt. Dan ervaar je het met alles dat er daadwerkelijk verschil is.
  In Duitsland is het namelijk écht dat de beste kwaliteit voor een lage prijs kan worden verkocht.
  De vriendelijke verkoper had totaal geen haast.
  In Duitsland voeren ze deze goedkopere prijs door naar de klant.

  Helemaal als je langs de grens woont, zla ik het zeker aanraden om naar Duitsland te gaan als je een eerlijke prijs wilt betalen voor wat je ervoor terug krijgt.

 2. patrick Beantwoorden

  Bij toeval reden we langs Horstmann keukens. Aangezien wij misschien wel een nieuwe keuken wilden aanschaffen, zijn we even een kijkje gaan nemen om te zien wat er tegenwoordig allemaal op de keukenmarkt wordt aangeboden. Wat een grote winkel was dit. Wat een keuzes. Gelukkig is de winkel vrij dichtbij dus konden we alles even laten bezinken en later terug komen. Dit hebben we zeker gedaan want we waren erg onder de indruk, ook door de vriendelijke gastvrijheid van de verkopers. Toch wel erg anders als je dat vergelijkt met de verkopers op de Nederlandse Keukenmarkt. We werden niet gepusht om de keuken gelijk aan te schaffen, maar wel hebben we nu een erg mooi ontwerp opzak en zal het niet lang meer duren tot wij toch over gaan op een nieuwe keuken. Dat mag ook wel na 20 jaar. Maar toch het is een grote investering, maar ook dit zal geen probleem worden hier ,want de keukens hebben een mooi prijsje. Laat die keuken maar komen!

 3. Bert V. Beantwoorden

  De website is wat onder de maat. Maar goed, Oberhausen is echter vrij gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland. We hebben er een dagje uit naar Horstmann en Center O (gigantisch winkelcentrum) van gemaakt. Goede indruk van de winkel en de verkopers gekregen. Afgesproken later terug te komen wanneer de keuken plannen verder geconcretiseerd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *