Hemmes Küchenervaringen Duitsland? Lees en schrijf ervaringen met Hemmes Küchen in Weener, Oost Friesland. Bij deze Duitse keukenwinkel kunt u terecht voor alle stijlen en vormen. Heeft u een keuken gekocht bij Hemmes Küchen? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. Uw reactie is in een minuut geplaatst, en u helpt ook nog eens mensen.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Hemmes Küchen ervaringen – informatie

Ervaringen Hemmes Küchen keukensHemmes Küchen is een keukenbedrijf die keukens van Duitse kwaliteit verkoopt. Hemmes Küchen helpt je met het plannen van het ontwerp. Dat is niet alles, u krijgt complete begeleiding. Zelfs tot aan de professionele montage van uw keuken.

Al meer dan 30 jaar zorgen zij ervoor dat klanten jarenlang van hun nieuwe keuken kunnen genieten. Hun principe is dan ook een persoonlijk advies in plaats van een snelle afhandeling. Bezoek ook de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

1 gedachte over “Hemmes Küchen ervaringen Duitsland

  1. Bertha Meinema Beantwoorden

    In maart een keuken ontvangen van Hemmes, ik ben zeer tevreden goed contact prettige samenwerking en aflevering en plaatsing TOP! Personeel werkt zeer netjes en zorgvuldig. Ik zal Hemmes dan ook zeer zeker bij al mijn Nederlandse vrienden aan bevelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *