Heimers keukens Duitsland ervaringen? Lees en plaats reviews met deze keukenzaak in Duitsland. Deze keukenzaak is in Duitsland bekend als Küchengalerie Heimers. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Heimers keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 


Gratis keukenboeken? 
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Heimers keukens Duitsland ervaringen informatie

Heimers keukens is failliet verklaard per 25 maart 2017. De keukenzaak bestond sinds 2002 en de keukens worden helemaal volgens de wensen van de klant geïntegreerd.

 

13 gedachten over “Heimers keukens Duitsland

 1. Emslaender Beantwoorden

  Das Küchenstudio Heimers hat am 25. März 2017 beim Amtsgericht Meppen Insolvenzantrag gestellt, der mitltlerweile mangels Masse abgelehnt wurde. Der Insolvenzverwalteter ist Rechtsanwalt Sontopski aus Cloppenburg. Unser Geld ist auch weg. Wir haben uns an die Polizei Papenburg gewandt und Anzeige erstattet.

 2. Edwin van Calkar Beantwoorden

  We wachten al sinds februari 2016 op onze bar.
  Dieter is niet te bereiken, niet via mail of telefonisch
  Mocht hij ooit weer iets beginnen, dan adviseren wij om hier niks te kopen.
  Waardeloze service en begrijp heel goed dat hij failliet is.

 3. Martijn Mulder Beantwoorden

  Eind december 2016 een keuken gekocht bij Heimers. We moesten vooraf alles betalen (!) Drie weken geleden geleverd en geplaatst, behalve de granieten bladen Deze zijn ingemeten en besteld.
  Ik lees nu dat Heimers failliet is !!

  Heeft u advies wat te doen?

  • Ulfet erbas

   Beste Martijn

   Helaas zijn wij ook gedupeerd. We hebben bijna alles onder druk van dieters betaald, helaas geen werkblad geleverd gekregen en enkele andere stukken ook niet geleverd. Misschien verstandig om een aangifte bij politie te doen in aschendorp?

 4. Roelof Beantwoorden

  Goedenavond,

  Wij hebben er ook een keuken gekocht, een aanbetaling gedaan en weken niets gehoord en geen reactie op onze telefoons en emails. Ik ben erheen gereden en er staat een brief op de deur geplakt dat de bedrijf tot nader bericht gesloten blijft. Waarschijnlijk is hij failliet.

 5. Geen Beantwoorden

  Hallo
  Wij delen deze ervaring ook. We hebben de keuken 3 weken geleden half geleverd gekregen, hebben merendeel betaald in goede vertrouwen. We zijn nu 3 weken verder en hebben nog steeds niets gehoord. Hij reageert op de telefoontjes en mailt ook niet terug. Ik weet niet wat ik moet doen. Hebben jullie enig advies? Kan er ook niet zo naar toerijen. We wonen op 3 uur rijafstand. Ik hoop dat hij alles netjes leverd

 6. Tonia Beantwoorden

  Wij hebben nu 10 jaar geleden een keuken gekocht en laten plaatsen door Kuchengalerie Heimers en zijn nog steeds erg blij met de keuken. We denken na over uitbreiding en zullen dan zeker eerst bij deze keukenzaak kijken wat onze mogelijkheden zijn.

 7. fsr Beantwoorden

  Blijf ver uit de buurt van deze keukenzaak. keuken is in februari 2016 geplaatst en nu november 2016 nog steeds niet afgemaakt. reden ?…. ziekte…druk enz enz. Waardeloze service, reageert niet op telefoontjes (is niet aanwezig en gaat terug bellen wat hij niet doet) reageert niet op email. slechte service?..
  …totaal geen service!!!!!!!.

 8. Yoepie Beantwoorden

  Vanuit Emmen is Heimers keukens goed te bereiken en het bezoek was de moeite waard. Had echt het gevoel als klant gewaardeerd te worden door het doen en laten van de adviseur. Onze keuken uitgezocht, de mogelijkheden besproken en dit laten verwerken in het totaalplaatje. Levering is volgens plan verlopen en gemonteerd door een Nederlands bedrijf. Nu een aantal maanden durf ik wel te zeggen dat we een goede aankoop hebben gedaan, ondanks onze twijfels in het begin.

 9. Jogchem Jan Tooren Beantwoorden

  Ik wil iedereen adviseren om ver uit de buurt te blijven bij Küchen Galerie Heimers. Ik heb 5 jaar geleden een Keuken laten plaatsen. Eerst leek alles prima in orde. Na ongeveer 2 jaar begon het ellende. De koelkastdeur trok krom, dit is gemeld en uiteindelijk na lange tijd (enkele maanden) vervangen. Dit moest echter wel in meerdere keren, want Dieter Heimers heeft geen gekwalificeerde monteurs (dit zijn de eigen woorden van Dieter Heimers). Nadat dit is verholpen, slaat het scharnier van de koel/vriescombinatie op slot. Ik ging hiermee naar Dieter Heimers en hij geeft aan dat garantie is verlopen. Ik geef aan dat hij op zijn offerte heeft geschreven dat hij 5 jaar garantie op inbouw apparatuur geeft. Dit deden zijn concurenten namelijk ook. Dieter Heimers geeft aan dat dit op de offerte was en niet op het factuur, die verder volledig identiek zijn. Ik ben hiermee naar Bosch geweest en die hebben het probleem perfect en onder garantie verholpen. Bij het wisselen van deze scharnieren door Bosch, kwamen zij erachter dat er een constructiefout zat in de keuken. De keuken is foutief geplaatst en daardoor zouden de scharnieren kapot zijn gegaan. Ik ben hiermee naar Dieter Heimers gegaan, maar werd daar niet serieus genomen. Dieter Heimers deed zijn uiterste best om maar niets te hoeven doen. Na 1,5 jaar wachten en ergeren aan gemaakte fouten is vandaag uiteindelijk de fout redelijk hersteld. Ik denk dat ik blij mag zijn met het gepruts wat ik nu heb. Beter krijg je niet bij Küchen Galerie Heimers. Dames en heren, hiernaast staan voldoende namen die perfecte keukens leveren en hopelijk geen grove fouten maken en dan niet ongegeneerd gaan liegen. Ik heb een keuken van Nobilia en Bosch inbouw apparatuur, welke mij onwijs goed bevallen. Maar goed, als deze niet goed geplaatst worden…

 10. Grunn Beantwoorden

  Ik was altijd al benieuwd naar keukens in Duitsland en nu ik toe ben aan een nieuwe keuken hoor ik er steeds vaker over. Er wordt alleen altijd gesproken over keukenzaken in Gronau, Nordhorn, Aachen etc en ik wil niet zover rijden om vervolgens misschien toch teleurgesteld te worden. Ik was dus blij verrast dat er ook wel keukenwinkels binnen bereik liggen voor ons noorderlingen. Het is echter wel jammer dat de website niet in het Nederlands beschikbaar is, maar gelukkig spreek ik wel aardig Duits en ik heb ook een prettig gesprek gehad met de verkoper aldaar. Ik ga nog wel even verder kijken in Nederland om een goed vergelijk te kunnen maken en wie weet kom ik uiteindelijk alsnog uit in Papenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *