Ervaringen Faber Kuechenstudio keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Faber Kuechenstudio keukens in Duitsland. Faber Kuechenstudio keukens is in Duitsland bekend als Faber Kuechenstudio. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Faber keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Faber keukenstudio informatie

Faber is een al ruim 15 jaar oude keukenstudio. Faber houdt zich bezig met de fascinerende wereld van de verkoop van keukens en meubelen. Met een showroom van 700 m² beschikken zij over een grote collectie aan keukens en apparatuur van verschillende fabrikanten in wisselende prijsklassen. Elke keuken wordt individueel, naar de wensen van de klant, ontworpen. Ook bekijken ze samen met u welke keuken het beste bij uw woonstijl past. Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

2 gedachten over “Ervaring Faber Kuechenstudio keukens Duitsland

  1. Lito Fernandez Beantwoorden

    In eerste instantie dachten we dat dit boven ons budget zou zijn. Maar we hebben met behulp van Marcel Piesche een topkeuken uitgezocht. Zeer goed geholpen door Marcel en goede tips en adviezen meegekregen. En wat ook erg handig is: Marcel kent de Nederlandse taal! Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst waren zeer vakkundig en vriendelijk. Faber Küche zeker de moeite waard!

  2. J.F. Hengelo Beantwoorden

    vanwege een positieve ervaring van een buurtgenoot is de keuze geruime tijd geleden op Faber gevallen. Het vertrouwen is gelukkig niet beschadigd. De keuken staat perfect. Binnenkort komt er helaas nog een verhuizing aan en zij zullen de eerste zijn die we gaan bezoeken voor een nieuwe keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *