Faber Küchenstudio ervaringen Duitsland lezen? Lees en plaats ervaringen met Faber Küchenstudio keukens in Nordhorn. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Faber keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Faber keukenstudio ervaringen Nordhorn informatie

Faber keukenstudio is 23 jaar geleden opgericht door Uwe Faber. In de showroom van ruim 700 m² kunt verschillende keukenopstellingen, stijlen en apparatuur bekijken van A-merk fabrikanten.

Samen met een van de adviseurs kunt u uw wensen en behoeftes bespreken. Op basis van uw wensen en behoeftes wordt er een ontwerp gemaakt van uw toekomstige keuken.

U kunt hier terecht voor moderne keukens, tijdloze keukens, designkeukens en klassieke keukens.
Mobel Faber küchen

En ze verkopen goede apparatuur.

Uit de categorie keukenapparatuur heeft u keuze uit apparatuur van de volgende merken: NEFF, AEG, Siemens, Pelgrim, Liebherr, Bora, Boretti, Miele, Bosch en Atag. Genoeg keuze dus.

Bij groen licht van u wordt de keuken voor u geproduceerd en door de vakkundige monteurs bij u thuis geleverd en geïnstalleerd. Faber Keukenstudio garandeert een levering op de afgesproken datum. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Valt de keuken buiten uw budget of heeft u niet genoeg geld om de keuken in één keer te betalen? Dat is geen probleem. In overleg met u bieden zij een goedkope keukenfinanciering aan. Zo kunt u aantrekkelijk maandelijks afbetalen.

Op de website zijn regelmatig aantrekkelijke kortingen en acties op keukens te vinden.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Faber keukenstudio.

Faber keukenstudio vestigingen

Faber keukenstudio heeft 1 vestiging in Nordhorn. Het volledige adres is Alfred-Mozer-Strasse 4, 48527 Nordhorn.

Nordhorn is makkelijk te bereiken via Denekamp, Overijssel.

2 gedachten over “Faber Küchenstudio ervaringen Duitsland

  1. Lito Fernandez Beantwoorden

    In eerste instantie dachten we dat dit boven ons budget zou zijn. Maar we hebben met behulp van Marcel Piesche een topkeuken uitgezocht. Zeer goed geholpen door Marcel en goede tips en adviezen meegekregen. En wat ook erg handig is: Marcel kent de Nederlandse taal! Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst waren zeer vakkundig en vriendelijk. Faber Küche zeker de moeite waard!

  2. J.F. Hengelo Beantwoorden

    vanwege een positieve ervaring van een buurtgenoot is de keuze geruime tijd geleden op Faber gevallen. Het vertrouwen is gelukkig niet beschadigd. De keuken staat perfect. Binnenkort komt er helaas nog een verhuizing aan en zij zullen de eerste zijn die we gaan bezoeken voor een nieuwe keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *