Lees en plaats ervaringen met Die Kuche Einrichtungs GmBH keukens. Die Kuche Einrichtungs GmBH keukens is in Duitsland bekend aan hun Poggenpohl keukens. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Die Kuche Einrichtungs GmBH keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Die Küche Einrichtungs GmbH

Die Küche Einrichtungs GmbH is opgericht in 1892 en is ’s werelds grootste luxe keukenmerk. Poggenpohl is de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design. Voordat Die Küche Einrichtungs GmbH begint met het ontwerpen van een nieuwe keuken, vragen ze de klant om de wensen die ze hebben en wat voor gevoel voor stijl ze hebben.

Dit doen ze zodat de keuken die ze ontwerpen perfect bij de klant past. Het concept van een Poggenpohl keuken is een zeer persoonlijk proces. Bezoek ook de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Update: Die Küche Einrichtungs GmbH is nu Thelen keukens.

Al bij een Duitse keukenzaak geweest? Help ons en ontvang:

 

Wij zijn continue op zoek naar uw ervaringen met Duitse keukenzaken. Schrijf een korte recensie over uw ervaring met een Duitse keukenzaak. Dit kan onderaan elke pagina. Als dank ontvangt u  van ons binnen 24 uur een e-mail met belangrijk advies over een keuken kopen van een keukenexpert. Wij zijn u zeer dankbaar voor elke ervaring.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *