Das küchenhaus Habermann ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Das Kuechenhaus Habermann. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenzaak in Würselen? Dan zijn we benieuwd naar al uw ervaring. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Das Küchenhaus Habermann ervaringen – informatie

Das Kuechenhaus levert meerdere soorten keukenstijlen en opstellingen. Denk hierbij aan een simpele hoekkeuken tot aan een ruime keuken met keuken eiland. Bekende merken zijn hier ook te vinden, zoals Häcker en Nobilia. Keukenapparatuur is hier natuurlijk ook te vinden.

Das Kuchenhaus Hsbermann ervaringen

In de categorie keukenapparatuur heeft u keuze uit de volgende A-merken: Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF. Kortom: Das Kuechenhaus levert alleen maar kwaliteit.

Op elke keuken krijgt u ook standaard garantie. Gebreken of fouten aan keukenonderdelen vallen binnen de garantie. Daarom worden deze gewoon gratis verholpen.

Bent u nog wel tevreden met uw huidige keuken, maar kan hij wel een opknapper gebruiken? Dan kunt u hier ook terecht voor keukenrenovatie.

Kan de spoelbak of de kraan wel een upgrade gebruiken, dan kunt u deze laten installeren door de vakkundige installateurs van Das Kuechenhaus.

Op de website van Das Kuechenhaus vindt u meer informatie. Bezoek de website.

Das Kuechenhaus Vestigingen

Das Kuechenhaus heeft 1 vestiging in Würselen. Het volledige adres is: Sankt-Jobser-Straße 47, 52146 Würselen. De showroom is het makkelijkst te bereiken via Heerlen, Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *