Ervaringen BvL Kuechenstudio keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met BvL Kuechenstudio keukens in Nordhorn, Duitsland.  Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze winkel? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

BvL Keukenstudio informatie

BvL Keukenstudio is een familiebedrijf waar inmiddels de tweede generatie aan het werk is. Ze nemen u wensen en behoeften mee in het ontwerp en zorgen dat u keuken krijgt die echt bij u persoonlijk past. BvL Keukenstudio heeft meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche.

Eigenlijk kan BVL kuechen alles leveren, van moderne tot klassieke keukens.  In de vestigingen bieden ze u een enorme selectie aan van verschillende keukens en huishoudelijke apparatuur. BvL levert mooie en degelijke keukens tegen een Duitse prijs. Het is moeilijk te zeggen wat een keuken bij Bvl kost, maar gemiddeld zit Bvl keukens in het laagsegment.

 

BvL Keukenstudio vestigingen

BvL is eigenlijk een grote woonboulevard waar u meerdere dingen kunt kopen voor uw interieur. In deze locaties bevinden zich 2 studios.  De keukenstudio heeft twee vestigingen gelegen in Nordhorn en Lingen. Nordhorn ligt in Nedersaksen in Duitsland. Nordhorn ligt vlak bij de Nederlandse grens bij Denekamp en Noord-Deurningen. Lingen ligt vlak bij Nordhorn en ligt vlak over de grens bij Hardenberg en Klazienaveen. 

Bezoek de website van BVL Keukens >>

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.