Alsdorfer Kuechenwelt ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Alsdorfer kuechenwelt. Bij deze keukenzaak in Duitsland kunt u terecht voor elke keuken. Heeft u reeds een keuken gekocht? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Alsdorfer Küchenwelt ervaringen – algemene informatie

Alsdorfer Kuechenwelt is een keukenbedrijf die keukens van Duitse kwaliteit verkoopt. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerkkeukens. Deze keukenwinkel helpt je met het plannen van de complete Duitse keuken. Dat is niet alles, ook de professionele installatie van de keuken regelen ze voor u. Bij Alsdorfer Kuechenwelt komen ze allereerst bij u thuis om te kijken of de keuken past.

Hier gaan ze eerst uw complete ruimte inmeten. Dit kan met een laserpen.

Alsdorfer kuchenwelt Duitsland ervaringen

Hierbij kijken ze ook naar de lichtinval in de keukenruimte. Daarna gaan ze de exacte maten van de keuken opmeten zodat ze u gelijk een specifiek aanbod kunnen doen. Woont u verder dan 50 kilometer van Kerkrade? Dan is het mogelijk om een keukenofferte per e-mail te ontvangen, dit kan echter wel een aantal weken duren.

Bezoek ook de website Alsdorfer Kuechenwelt >>

 

Alsdorfer Kuechenwelt vestigingen

Alsdorfer Kuechenwelt ligt in Alsdorf. Alsdorf is het makkelijkst te bereiken via Heerlen, Limburg.

 

1 gedachte over “Alsdorfer Küchenwelt ervaringen

  1. Pol Beantwoorden

    Wij hebben hier een Nobilia keuken gekocht. Eerder zijn wij in Nederland op zoek gegaan naar een keuken, maar wij kregen hier het idee onder druk te worden gezet de keuken te kopen. Bij Alsdorfer keuchenwelt was de verkoper bezig om ons tevreden te stellen. Het was niet druk in de winkel en de verkoper had de volle aandacht voor ons. Er werd ruim de tijd voor ons genomen (ik denk dat we de eerste keer zeker 3 uur in gesprek zijn geweest). De levering en montage zijn (op een paar kleine strubbelingen na) net zo gemakkelijk verlopen. Wij genieten optimaal van onze nieuwe keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *