Lees en plaats ervaringen met Alsdorfer kuechenwelt. Bij Alsdorfer Kuechenwelt in Duitsland kunt u terecht voor elke keuken. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Alsdorfer kuechenwelt? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Alsdorfer Kuechenwelt algemene informatie

Alsdorfer Kuechenwelt is een keukenbedrijf die keukens van Duitse kwaliteit verkoopt.Ze zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerkkeukens. Alsdorfer keukenwereld helpt je met het plannen van de toelage tot aan de professionele installatie van de keuken. Bij Alsdorfer Kuechenwelt komen ze allereerst bij u thuis om ervoor te zorgen dat de keuken niet alleen bij u, maar ook bij u huis past.

Hierbij kijken ze ook naar het lichtinval in de keukenruimte. Daarna gaan de exacte maten van de keuken opmeten zodat ze u gelijk een specifiek aanbod kunnen doen. Woont u verder dan 50 kilometer van Kerkrade? Dan is het mogelijk om een keukenofferte per e-mail te ontvangen, dit kan echter wel een aantal weken duren.

Bezoek ook de website Alsdorfer Kuechenwelt >>

 

Alsdorfer Kuechenwelt vestigingen

Alsdorfer kuechenwelt heeft één vestiging gelegen in het Duitse Noordrijn-Westfalen. De vestiging ligt in Alsdorf. Alsdorf ligt vlak over de grens bij Kerkrade.

 

1 gedachte over “Ervaring Alsdorfer Kuechenwelt

  1. Pol Beantwoorden

    Wij hebben hier een Nobilia keuken gekocht. Eerder zijn wij in Nederland op zoek gegaan naar een keuken, maar wij kregen hier het idee onder druk te worden gezet de keuken te kopen. Bij Alsdorfer keuchenwelt was de verkoper bezig om ons tevreden te stellen. Het was niet druk in de winkel en de verkoper had de volle aandacht voor ons. Er werd ruim de tijd voor ons genomen (ik denk dat we de eerste keer zeker 3 uur in gesprek zijn geweest). De levering en montage zijn (op een paar kleine strubbelingen na) net zo gemakkelijk verlopen. Wij genieten optimaal van onze nieuwe keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *