Alma keukens Duitsland ervaringen lezen? Lees en plaats ervaringen met Alma keukens in Duitsland. Alma keukens is in Duitsland bekend als Alma Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Alma keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Alma keukens informatie

In 1971 is Alma keukens opgericht in Ahaus. Alma keukens is een Duits keukenbedrijf die al meer dan 50 jaar actief is in de keukenwereld. In deze 50 jaar zijn er inmiddels meer dan 250.000 keukens geleverd.

Alma keukens Duitsland Over levertijd gesproken, deze is bij Alma slechts 3 weken! Wanneer u bij Alma keukens een keuken koopt, komt de keuken rechtstreeks uit de fabriek van Alma. Bij Alma kunt u zowel terecht voor wat goedkopere keukens van een goede kwaliteit als voor wat duurdere, luxere keukens. Volgens Alma keukens zijn de beste ingrediënten expertise en en kwaliteit.

Alma kuechen verkoopt keukens aan Nederlanders. Er is namelijk een speciale Nederlandse site over deze keukenwinkel. Moderne en tijdloze keukens vind u hier. Liever klassiek? Er is ook een speciale klassieke lijn voor huishoudens die van nostalgische keukens houden.

 

Alma keukens vestigingen

Alma keukens heeft 14 vestigingen verdeeld over Noordrijn-Westfalen, in Duitsland. Van de 14 vestigingen zijn er eigenlijk maar 4 die net over de grens liggen: Ahaus, Kleve en Bocholt. Deze worden dan ook het meeste door Nederlanders bezocht.

Alma keukens heeft vestigingen in; Ahaus, Bochum, Bocholt, Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Essen, Köln, Kleve, Krefeld, Münster, Recklinghausen, Sankt Augustin en Wupertal.

De dichtstbijzijnde vestigingen van Alma keukens liggen in Ahaus, vlak over de grens bij Enschede.  Ook Kleve ligt dichtbij, vlak over de grens bij Zevenaar.

De winkel in Ahaus heet eigenlijk Kudi Kuchendiscount (Musterkuchen) en is de outlet store van Alma keukens. De website biedt zelfs de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen.

Voor meer informatie, tips en openingstijden en zelfs het bestellen van de catalogus: Website Alma keukens >> 

 

23 gedachten over “Alma keukens Duitsland ervaringen

 1. Axel Eichelsheim Beantwoorden

  Een totaal onbetrouwbaar bedrijf waar geen afspraken mee te maken zijn. Het enige dat Alma levert zijn loze beloftes en een grote stapel leugens!

  KOOP NIETS BIJ ALMA!

 2. Marcel en ineke Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken laten tekenen en plaatsen door Alma keukens uit Kleven. Mario moest veel geduld met ons hebben omdat we erg twijfelden aan het type keuken. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en de keuken besteld. De keuken werd professioneel ingemeten en zeker ook erg netjes geplaatst. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over het gehele proces van aankoop tot en met plaatsing. En dat voor een concurrerende prijs. Wij kunnen Alma keukens uit Kleve dan ook zeer zeker aanbevelen.

 3. Monique Beantwoorden

  Wij hebben afgelopen winter 2015 een keuken gekocht bij ALMA keukens in Kleve naar volle tevredenheid. Zeer vriendelijke en goede aankoopbegeleiding. Alle wensen konden ingewilligd worden, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en deskundige plaatsing. Kortom een 10, oh ja en een supersnelle levertijd!

 4. Aderito dias Beantwoorden

  I need appointment about my kitchen.on Saturday 13/02/16.please could you email me please.Thank you

 5. jifi Beantwoorden

  Heel vriendelijk geholpen in de vestiging in Kleve. Dat heb ik nog niet bij Nederlandse keukenzaken gezien waar de verkooptrucjes opdringerig overkomen. Wij hebben ons goed laten informeren bij Alma. Ze stonden open voor al onze wensen en hebben daar zo goed mogelijk op proberen in te spelen. Dat we bedenktijd vroegen vonden ze niet meer dan normaal.

 6. Dirk Beantwoorden

  Hallo, graag laat ik even weten blij te zijn met de nieuwe keuken van Alma. Een vriendelijke verkoper heeft ons goed geadviseerd.
  Over het leveren wil ik nog zeggen dat dit keurig is gebeurd.

 7. Borken Beantwoorden

  De keuken van mijn ouders is inmiddels geplaatst en het resultaat mag er zijn. Er waren een paar dingen die tijdens de levering mis gingen maar dat is allemaal netjes opgelost.

  Het ligt in de lijn der verwachting dat mijn vrouw en ik in de komende jaren ook een nieuwe keuken zullen aanschaffen. We zullen absoluut eerst de showroom van Alma gaan bezoeken.

  Auf Wiedersehen!

 8. Sabine G. Beantwoorden

  We zijn pas geleden in de showroom in Ahaus geweest, ruime keuze daar. Ook wel fijn dat ze op de zondagmiddag een kijkmiddag hebben zo konden we ons op ons gemak oriënteren.

 9. Bianca Beantwoorden

  De moderne hoogglans staat prachtig in de keukenruimte. We moesten een paar keer terug komen maar uiteindelijk zijn we blij dat we een paar aanpassingen in de keuken hebben laten doen in de winkel. We hebben hier een lagere prijs voor op het oog een betere kwaliteitskeuken.

 10. MvH Beantwoorden

  De prijs is wel degelijk onderhandelbaar. Bij ons is er nog 20% van het totaal bedrag gehaald. Z’n 3200 euro..

 11. BvB Beantwoorden

  Wij hebben 10 jaar geleden onze keuken hier gekocht, de heer Skubella heeft ons destijds geholpen. Hij spreekt vloeiend Nederlands dus dat was wel fijn. Het scheelt veel geld en de kwaliteit is super en de service optimaal. Toen er een kastje kapot was werd deze netjes en kosteloos vervangen.
  De keuken heeft 10 jaar garantie, in Nederland over het algemeen maar 5 jaar. Wij hebben deze week een nieuw huis gekocht die eind 2016 opgeleverd gaat worden, en gaan onze tweede keuken ook absoluut weer hier kopen.

  Bijkomend voordeel, de prijs die je krijgt is niet onderhandelbaar dus je weet gewoon dat je niet teveel betaald!!!

 12. Van Manen Beantwoorden

  Een mooie Duitse keukenzaak met een overzichtelijke keukenshowroom met erg mooie keukens! enige minpuntje is dat ze nogal opdringerig werden toen ik zei dat ik een keuken wilde gaan kopen. Ik wil ook graag bedenktijd!

 13. fredje Beantwoorden

  Alma keukens is een winkel waar je rustig kan rondkijken. de keukens lijken van goede kwaliteit en lijken een eerlijke prijs te hebben. ik woon dichtbij duitsland en wil nog wel even rondkijken. ik ben erg blij met de verkoper hij begreep ons goed

 14. VB Beantwoorden

  Het begon goed, Alma had de juiste keukenkastjes die we wilde en een goede verkoper. Bij de tweede keer, werden de puntjes op de i gezet en hadden we het idee dat we de perfecte keuken gekocht hadden.
  Helaas ging het minder goed met de levering. Hierin hadden ze het blad niet de juiste maat gemaakt, en de afwerking was ook niet zoals verwacht.
  Jammer, want nu hebben we wel een nare na-smaak aan deze koop.

 15. Anneke Beantwoorden

  Vanuit Nederland op zoek gegaan naar een Duitse keukenzaak, kwamen we vlak over de grens aan in Ahaus, de vestiging zag er mooi nieuw uit. Deze stap is ons aangeraden door een tevreden kennis van ons, waar alles vlekkeloos verlopen is. bij ons is het ook prima verlopen.Ook wij raden onze vrienden deze zaak vanaf nu aan.

 16. R. Garsijn Beantwoorden

  Goeie verhalen gehoord over Alma dus we zijn eerst een wezen kijken op een zondag (dan zijn ze wel geopend, maar er wordt niet verkocht). De expositieruimte liet een goeie indruk achter en op dinsdag hebben we ze weer bezocht. De adviseurs zijn echte experts en ze hebben een superontwerp gemaakt aan de hand van onze wensen. Nog diezelfde week zijn ze vanuit Alma de ruimte komen opmeten en al 2 weken na ons bezoek werd hij geplaatst! Ongelooflijk dat dat zo snel kan! Hier kunnen ze in NL toch niet tegen op 😉

 17. dolfje Beantwoorden

  Alma heeft alles in eigen beheer, super handig! Ze maken en monteren de keukens zelfs helemaal zelf, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik aan het einde van de rit een tevreden mens ben. Doordat ze ze ook zelf maken hebben ze bovendien alles precies naar mijn smaak aan kunnen passen en is het echt een ‘keuken op maat’ geworden. Voor de prijs hoef je er trouwens niet naartoe, ze zijn volgens mij niet goedkoper dan in NL ofzo. Mij ging het daar dit keer niet om, ik hoop nu simpelweg op een betere ervaring dan bij mijn vorige keuken (van van Engelen) waarbij fout op fout werd gestapeld…

 18. van der linden Beantwoorden

  Zeer goedkope keukens voor mensen met een laag budget. Veel aanbiedingen op de site en een duidelijke brochure. Wel even een afspraak maken! wij maakten die fout en konden gelukkig later die dag alsnog geholpen worden.

 19. timo Beantwoorden

  perfecte ervaring met alma keukens in duitsland goed meegedacht met ons ontwerp en daar ook goede aanpassingen op gedaan. We schrokken in het begin wat van de prijs en hebben ons ontwerp wat bij moeten stellen. Ondanks de verlaging van onze wensen hebben we uiteindelijk een perfect keukenontwerp gekregen.

 20. jan Beantwoorden

  Met aandacht en passie voor het vak, heeft deze verkoper ons geraakt. We hebben hier naar tevredenheid (en voor weinig geld) een mooie keuken gekocht in het verleden. De levertijd is al binnen drie weken mogelijk, iets wat ons onmogelijk leek. Vrienden van ons hebben hier pas geleden een showroomkeuken gekocht. Ook reuze tevreden. Wij gaan binnenkort weer naar Alma keukens toe, want we zijn inmiddels verhuist en hebben weer een nieuwe keuken nodig.

 21. jm Beantwoorden

  stoffige winkel. Zijn er redelijk gauw weer weggegaan. Wel hele mooie keukens bij Alma. Toch overall was de presentatie in de showroom niet top. Dus ook geen offerte laten maken bij Alma keukens

 22. ine vd w Beantwoorden

  via via bij alma keukens in duitsland terecht gekomen. Lades liepen heerlijk, keukens zagen er goed uit. Kwam natuurlijk wel weer veel duurder uit dan er op de website van Alma keukens staat. Uiteindelijk gekocht door goede ervaringen met alma keukens bij mijn ouders. Verder redelijk tevreden over de levering.

 23. fabienne Beantwoorden

  Bij Alma keukens gekocht, ondanks de moeizame start en de vele twijfels die we hadden om wel of niet in duitsland een keuken te kopen. Het verschil met onze nederlandse offertes was niet zo groot. ( ongeveer 1000 euro) Wat als er iets mis zou gaan met de keuken? Dan moeten we helemaal vanuit flevoland terug naar duitsland. We hebben hier toch gekocht en de keuken is nog redelijk goed geleverd. Het contact intussen kon wel wat beter. Heb een aantal flinke onzekere momenten gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *