Aixakt keukens ervaringen Duitsland lezen? Lees en plaats ervaringen met Aixakt keukens in Duitsland. Aixakt keukens is in Duitsland bekend als Aixakt Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenwinkel? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels van Duitsland  >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Aixakt keukens ervaringen

Aixakt keukens is oorspronkelijk geen keukenzaak, maar een interieurbouwer. Echter kunt u hier ook terecht voor op maat gemaakte keukens. Hier doen ze niet aan massaproductie, maar aan echte ambacht en de klant staat hier centraal. Aixakt schreinerei werkt voornamelijk met hout. Met al meer dan 20 jaar ervaring is geen een project te gek. Alles kan naar uw wens gerealiseerd worden.

U kunt ook bij Aixakt keukens terecht voor:

Aixakt Schreinerei

  • Massief houten tafels;
  • Opbergmeubels;
  • Keukens;
  • Vloerbedekking;
  • Deuren;
  • En alles voor uw terras

Bij het productieproces van de keukens wordt er geluisterd naar al u wensen en behoeften. Dit vertalen zij naar uw ideale droomkeuken. Naast hout werken zij ook met andere materialen, namelijk beton, glas, metaal en speciale lakken. Natuurlijk kunt u hier ook langskomen met uw eigen ontwerp. Benieuwd naar wat Aixakt keukens nog meer voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website.

Website Aixakt keukens >> 

Aixakt keukens vestigingen

Aixakt keukens heeft momenteel 1 vestiging in Aachen. Het volledige adres is: Bismarckstraße 179 A, 52066 Aachen, Duitsland

Aachen ligt bij Heerlen, Limburg net over de grens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *