Ekelhoff keukens Duitsland – De grootste keukenshowroom van Europa. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Bezoek dan eens de showrooms van Ekelhoff Küchen in Nordhorn, Duitsland. Dit bedrijf is vier generaties rijk aan ervaring. Ze verkopen kwaliteitskeukens van Duitse en Italiaanse merken.

Zij leveren gemiddeld 60 keukens per week, waarvan de meeste de Nederlandse grens overgaan. De positieve aanbevelingen van familieleden, de online reviews en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Allemaal redenen waarom steeds meer Nederlanders zich over de grens wagen om die beroemde, grootste keukenshowroom van Europa te zien.

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor de populairste Duitse keukenwinkel: Ekelhoff Küchen >>> en neem een virtuele tour door hun showrooms!

 

Wat mag je verwachten van Ekelhoff Küchen?

 

Twee voetbalvelden aan showroomoppervlak

Ekelhoff Nordhorn heeft twee locaties. Küchenhaus vindt je in het centrum van Nordhorn. Küchenland bevindt zich net buiten het centrum. Laat je inspireren door het bedrijf dat bekend staat om zijn creativiteit, zijn betrouwbaarheid en zijn bereidheid om die extra stap te nemen om klanten te helpen hun droomkeuken te verwezenlijken.

Ekelhoff Küchenland heeft wel 10.000 m2 aan showroomoppervlak, dat is ongeveer net zo groot als twee voetbalvelden!

Je wordt verwelkomd met een glimlach

Dit bedrijf vindt zijn oorsprong in 1901 en begon zich door de jaren heen steeds meer te richten op keukens. Uiteindelijk kocht Johannes Ekelhoff – de oprichter van Keuken Ekelhoff – een pand in Nordhorn aan de Hauptstrasse.

Dit is waar je nu nog steeds terecht kunt voor de showroom van Küchenhaus Ekelhoff. Dit bedrijf liep zo goed dat het in 1998 tijd werd voor een tweede lokatie: Küchenland, de grootste keukenshowroom van Europa.

Niet enkel de showrooms zijn groot bij Ekelhoff Nordhorn, ook de glimlach van het personeel. Je wordt verwelkomd in een gezellig druk filiaal, waarin vrijwel alle medewerkers Nederlands spreken. Krijg jij ook altijd honger tijdens het shoppen? Kom dan langs Küchenland op vrijdag of zaterdag.

Op deze dagen wordt er namelijk gekookt en kun je heerlijke hapjes proeven. Deze worden bereid in één van de zes functionerende keukens van de showroom.

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met het personeel. Ze helpen je graag. Liever in je eentje op pad? Dat kan ook. lekker rondzwerven door het doolhof van keukens.

keukens ekelhoff next 125

 

 

Behulpzaam personeel

De kans bestaat natuurlijk dat je door alle bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is Ekelhoff rijk aan behulpzaam personeel. Deze adviseurs helpen je graag verder. Zo zul je tijdens je bezoek ongetwijfeld kennismaken met de hoogopgeleide adviseurs die je, dankzij hun ervaring, kennis en creativiteit, graag een helpende hand bieden bij je zoektocht naar de perfecte keuken.

Ze kunnen je zelfs helpen bij het ontwerpen van je droomkeuken! De deskundigen komen bij je langs voor de opmetingen. Vervolgens gaan de ervaren monteurs, die oog hebben voor perfectie, aan het werk om je keuken te plaatsen.

Hun service is ongeëvenaard en loopt, indien nodig, zelfs door na de installatie van je nieuwe keuken.

Waarom naar Ekelhoff Küchen?

Waarom is een uitstapje naar de grootste keukenshowroom van Europa nu zo’n goed idee? Daar zijn vele redenen voor te noemen! Ten eerste betaal je voor een keuken in Duitsland relatief vaak net iets minder dan in Nederland en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Daarnaast biedt Keuken Ekelhoff je een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Wanneer je dus erg gesteld bent op luxe en kwaliteit, maar een beperkt budget hebt, is een bezoekje aan Ekelhoff een echte aanrader. Doordat de showrooms net over de grens te vinden zijn, hoef je er echter niet eens zo gek ver voor te rijden!

Het plaatsje Nordhorn ligt zij aan zij met Denekamp in Overijssel. Zelfs vanuit het westen is een ritje naar Ekelhoff Küchen te doen. Bovendien is het de reistijd meer dan waard!

Misschien koop je ter plekke een keuken of doe je gewoon graag inspiratie op door je onder te dompelen in de unieke Ekelhoff keuken stijlen, de laatste trends en nieuwste keukenapparaten.

Wat de reden of het resultaat van je bezoek ook mag zijn, een bezoek aan Ekelhoff Küchen is altijd leuk. Je kunt je de hele dag vermaken, terwijl je verdwaalt tussen de vele showroomkeukens. Dat is even anders dan een bezoek aan een ‘normale’ showroom, waar je met tien minuutjes klaar bent.

Je kunt zoveel keukens bezichtigen dat de kans op het vinden van je droomkeuken erg groot is. Die kans van slagen wordt nog eens vergroot, doordat je de keukens naar wens kunt aanpassen en samenstellen. De keukendeskundigen helpen je daar graag bij.

Welke keukens kom je tegen bij Ekelhoff Küchen?

Spotgoedkope keukens zul je niet tegenkomen bij Ekelhoff Küchen. Het draait bij dit bedrijf namelijk allemaal om goede service en kwaliteit en je komt hier dus enkel de absolute topmerken tegen. Toch zul je absoluut niet meer betalen dan nodig is.

Alle keukenstijlen zijn present in de grote showroom – er staan wel meer dan 200 keukens klaar om bezichtigd te worden! Of je nu op zoek bent naar een nostalgische landelijke keuken, een strakke landelijke keuken, een moderne keuken, een Duitse keuken of Italiaanse keuken, je zult nooit teleurgesteld raken.

Ze hebben het allemaal. Kies uit unieke werkbladen van geborsteld RVS of prachtige granietsoorten, laat je verrassen door de meest moderne kastoplossingen en doe inspiratie op met de meest unieke fronten.

Geen wonder dus dat het bij Ekelhoff zelfs op maandagochtend druk is!

Merken die je onder andere zult tegenkomen in de showroom zijn Next125, Valcucine en Siematic. Daarnaast kom je er twee zeer unieke keukenlijnen tegen: Ekelhoff Pure en Pure Wood.

Ekelhoff keukens prijzen

 

Ekelhoff Pure en Pure Wood

Om de Ekelhoffse traditie hoog te houden, produceert dit bedrijf naast hun uitgebreide assortiment aan topmerken ook hun eigen keukens. Een Ekelhoff keuken van Ekelhoff Pure of Pure wood wordt met de hand gemaakt.

Er wordt enkel gebruikgemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, die door middel van zorgvuldig handwerk de beste afwerking genieten. Doordat Ekelhoff zijn eigen meubelwerkplaats heeft en maatwerk vervaardigd, zijn de mogelijkheden, wanneer je een keuken kiest, vrijwel onbeperkt. Benieuwd naar dit unieke merk?

Oriënteer je dan snel op de site van Ekelhoff Keukens>>>

 

Ekelhoff keukens prijzen

De Ekelhoff keukens prijzen lopen ver uiteen. Hoeveel je kwijt bent aan een nieuwe keuken zal onder andere afhangen van het merk waar je voor gaat, de grootte van de keuken en de materialen en apparaten die je verkiest. De goedkoopste keukens gaan bij Ekelhoff voor 9.000 euro de deur uit. De duurste keukens worden voor rond de 100.000 euro verkocht.

Je kunt echter uitgaan van een gemiddelde prijs van 17.000 euro. Schrik je een beetje van de prijskaartjes? Gelukkig kun je bij Ekelhoff keukens ook heel goede deals scoren! Zo kun je leuke korting krijgen op showroom keukens die de deur uit moeten.

Neem er de tijd voor

Een nieuwe keuken uitzoeken is niet iets dat je snel moet willen afhandelen. Ten eerste vormt de keuken het hart van je huis en daar wil je 100% tevreden mee zijn. Je zult er dagelijks veel tijd in spenderen en wellicht is dit de plek waar niet alleen familieleden elkaar ontmoeten, maar ook bekenden en zakenpartners.

Natuurlijk wil je dat iedereen die je bezoekt zich direct op zijn gemak voelt in je keuken. Ekelhoff begrijpt dat de keuken veel meer is dan een plaats om alleen te koken en zal je daarom graag verder helpen om het ontwerp te verwezenlijken dat jij voor ogen hebt, wanneer jij aan je droomkeuken denkt.

Nog een reden waarom het belangrijk is om tijd te nemen voor het uitzoeken van een nieuwe keuken, is dat er wellicht veel veranderd is in de keukenwereld sinds je laatste aankoop. Doordat er zoveel nieuwe technische snufjes zijn ontwikkeld de afgelopen jaren, kunnen de keuzemogelijkheden al snel overweldigend zijn.

Daarnaast bieden nieuwe keukens unieke stijlen en nieuwe kleuren en materialen die je wellicht wilt overwegen. Het vinden van een keuken die perfect aansluit op jouw levensstijl is dus geen minutenwerk.

Laat je echter ook niet overweldigen! Ekelhoff heeft geweldige adviseurs met onschatbare kennis en ervaring die jou graag verder helpen met het ontwerp van je nieuwe Ekelhoff keuken.

 

Ekelhoff keukens reviews

 

Openingstijden

Je bent welkom bij Ekelhoff Küchen van maandag tot vrijdag tussen negen uur ’s morgens en zes uur ’s avonds. Op zaterdag zijn zij geopend van negen tot vijf. Wil je zoveel mogelijk profiteren van hun goede service?

Dan is het aan te raden om van tevoren een afspraak met ze te maken. Op deze manier kan één van de verkoopadviseurs meer tijd voor je inplannen en zich voorbereiden op je komst.

Heb je bijvoorbeeld al een idee van welk type keuken je wilt en wat je er aan uit wilt geven? De keukendeskundige van Ekelhoff is je betrouwbare gids die de beste route weet langs alle keukens die in jouw straatje passen.

Zo bespaar je tijd en weet je zeker dat je je favoriete keuken niet over het hoofd ziet.

Recensies Ekelhoff

Wist je dat ruim 70% van alle Ekelhoff bezoekers de showrooms komt bezichtigen op aanraden van vrienden en familie? Daarnaast zijn de recensies van Ekelhoff erg overtuigend. Twijfel jij nog? Bekijk dan reviews van anderen die jouw voorgingen met het bezoeken van Ekelhoff Küchen.

Wat vooral opvalt is dat vele klanten laten weten dat de sfeer van het bedrijf erg prettig is en dat het personeel zeer professioneel is.

De service wordt erg geapprecieerd, vooral omdat de deskundige meedenken om je zo te helpen de beste keuken te krijgen – ze gaan een stap verder dan je verwacht.

De prijs-kwaliteitverhouding wordt aangeprezen en de service en garantie die niet stopt bij de deur. Onderhandelen is bovendien niet nodig bij Ekelhoff keukens. Zij geven je direct de beste prijs, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

Tot slot krijgen de monteurs geregeld een pluim in de reviews Ekelhoff – ze werken precies en ruimen na hun werkzaamheden alles netjes op.

Overtuig jezelf!

Natuurlijk zegt een foto meer dan duizend woorden. Bekijk naast de reviews Ekelhoff dus zeker ook de foto-impressies op de site van Ekelhoff en/of doe een virtuele tour. Wil je meer ideeën op doen?
Vraag dan de gratis brochures >>> aan.