Duitse keukenmerken

Dat Nederlanders graag keuken kopen Duitsland heeft alles te maken met Duitse kwaliteit en Duitse keukenprijzen. Niet alleen vind je in Duitsland de beste keukenmerken van de wereld – wie heeft er bijvoorbeeld niet van het bekende merk I-Kook gehoord – maar bovendien is een keuken Duitsland goedkoper.

Een Duitse keuken kopen levert je significant prijsvoordeel op. De keukenbedrijven over de grens lijken wat rechter op hun doel af te gaan, waardoor soms prijsverschillen ontstaan die oplopen tot duizenden euro’s.

 

Goedkoopste Duitse keukens?

Klik hier voor de Top 3 goedkoopste Duitse keukenzaken >>>

 

Keukenmerken Duitsland

Bulthaup

Met een Bulthaup keuken kun je eigenlijk niet misgaan. Dit is één van de beste Duitse keukenmerken en biedt zowel kwaliteit als design. Houd rekening met een prijskaartje van € 25.000,- tot € 120.000,-.

Artego

Artego staat bekend om zijn unieke keukenverlichting. Je kunt voor dit Duitse merk terecht bij verschillende Nederlandse dealers en zult tussen de € 9.000,- en € 45.000,- kwijt zijn.

Schüller

Wil je een ergonomische keuken van een merk dat oog heeft voor het milieu? Voor € 14.000,- tot € 42.000,- is dat mogelijk bij keukenmerk Schüller.

Bauformat

Bij Bauformat kun je terecht voor robuuste Industriële keukens met metalen afwerkingen. Voor een keuken van hun unieke design betaal je € 8.000,- tot € 35.000,-.

Häcker

Het grootste Duitse keukenmerk is te verkrijgen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Häcker ontwerpt voornamelijk moderne keukens die voor € 6.500,- tot € 14.000,- over de toonbank gaan.

Beeck

Op de website van Beeck kun je direct het werkblad en de frontjes aanpassen. Zo kun je makkelijk je keuken naar smaak ontwerpen. Beeck keukens kosten in de regel slechts € 8.500,- tot € 34.000,-.

Brigitte

Brigitte biedt je de keus uit Global Spirit, Emotion, Fascination en Pure stijlen. Voor een keuken van Brigitte ben je tussen de € 6.500,- en € 26.000,- kwijt.

Nolte

Nolte is één van de grootste keukenproducenten van Duitsland en is enkel verkrijgbaar bij gekwalificeerde speciaalzaken. Houd rekening met een prijs van € 8.500,- tot € 28.000,-.

Duitse keukenmerken

Burger

Omdat Burger een Duits keukenmerk is dat ontwerpen geheel aanpast aan jouw persoonlijke wensen, lopen de prijzen zeer uiteen. Je zult waarschijnlijk tussen de € 8.000,- en € 35.000,- moeten sparen.

Allmilmö

Allmilmö verkoopt luxueuze keukens die perfect op de woonkamer aansluiten. Reken op een prijs die tussen de € 25.000,- en € 60.000,- ligt.

Eggersmann

Wil je een keuken Duitsland die slechts uit één materiaal wordt ontworpen, zoals een kalkstenen of granieten keuken? Dat moet je bij Eggermann wezen. Reken op een bedrag dat tussen de € 12.000,- en € 32.000,- ligt.

Steinhaus

Steinhaus wordt enkel verkocht door Keukenkampioen. Doordat er geen tussenpersonen nodig zijn, krijg je direct voordeel op je keuken. De prijzen liggen tussen de € 7.000,- en € 18.000,-.

Habemat

Habemat vind je terug in verschillende Duitse woonwarenhuizen. Prijzen lopen uiteen van € 4.500- tot € 23.000,-.

Alno

Alno keukens zijn ergonomisch en bieden een prachtig design. Kies tussen woonhuiskeukens, moderne keukens en klassieke keukens die tussen de € 15.000,- en € 55.000,- kosten.

Marquardt

Doordat Marquardt zijn eigen granietfabriek heeft, worden granieten keukens opeens een stuk betaalbaarder en daardoor aantrekkelijker. Qua budget moet je rekenen op een prijs van € 4.500,- tot € 19.000,-.

Ballerina

Ballerina is een internationaal bedrijf dat Blackline, robuuste, klassieke, landelijke en moderne keukens biedt. Reken op een prijs die tussen de € 4.500,- en € 24.000,- euro ligt.

KH

KH is een familiebedrijf dat let op de individuele wensen van de klant om niet enkel de stijl, maar ook het gebruiksgemak aan te laten sluiten op persoonlijke behoeftes.

Beckermann keukens

Beckermann keukens biedt je unieke opties. Geniet van Pocket doors, de zeer efficiënte ‘Swing apothekerskast’ en laat je eigen foto verwerken in je keuken! Houd rekening met een budget van € 6.500,- tot € 24.000,-.

Leicht

Leicht maakt unieke keukens, waarbij materialen in elkaar overlopen. Een prachtige keuken van Leicht kost je € 14.000,- tot € 47.000,-.

Störmer

Störmer biedt je de keus uit meer dat 300 frontkleuren. Prijzen lopen uiteen van € 8.000,- tot € 36.000,-.

Next 125

Next 125 staat bekend om zijn zwevende keukenkastjes en het design dat de illusie wekt dat de hele keuken uit één stuk gehouwen is. Het originele Next 125-design haal je in huis voor € 16.000,- tot € 46.000,-.

Duitse keuken kopen

Remp Küchen

Bij Remp Küchen kun je terecht voor allerlei keukenstijlen die voorzien zijn van de nieuwste technieken. Prijzen lopen uiteen van € 21.000,- tot € 55.000,-.

Hofemeier

Hofemeier werkt samen met Beckermann keukens, maar over het merk Hofemeier zelf is in Nederland vrij weinig bekend.

Nolff

Nolff is een Duits keukenmerk dat tevens badkamers verkoopt. In Nederland is er vrij weinig bekend over dit merk.

Warendorf

Warendorf – eerder bekend als Miele keukens – maakt keukens precies naar wens van de klant, waardoor je een unieke keuken in huis haalt voor een prijs van € 23.000,- tot € 65.000,-.

Contur

Contur biedt je de nieuwste trends. Of je nu een landelijke of moderne keuken wenst, Contur heeft alles in huis!

Pino

Moderne keukens voor zachte prijzen vind je bij Pino. Dit merk richt zich vooral op starters op de huizenmarkt en biedt keukens aan voor een prijs van € 3.800,- tot € 11.000,-.

Poggenpohl

Poggenpohl is het oudste keukenmerk ter wereld. Keukens worden bewerkt met de hand met moderne keukens van de beste kwaliteit als resultaat.

Nobilia

Nobilia is een ander zeer bekend Duits keukenmerk. Zij garanderen een goede kwaliteit voor een zeer mooie prijs. Je kunt vrijwel iedere keukenstijl terugvinden bij Nobilia en zult voor een keuken in de regel € 4.000,- tot € 17.000,- betalen.

Rotpunkt

Rotpunkt biedt mooie keukens aan voor een mooie prijs. Prijzen starten bij € 8.500,- en eindigen bij € 28.000,- .

Sächsen

Wil je volop keus hebben, wanneer je de stijl, materialen en kleuren uitkiest voor je keuken? Ga dan voor het merk Sächsen.

Schröder

Schröder heeft vier keukenlijnen waar je uit kunt kiezen. Ze bieden je geweldige kwaliteit voor een prijs die tussen de € 12.500,- en € 31.000,- ligt.

Optifit

Ben je op zoek naar een wat goedkopere keuken? Optifit verkoopt keukens voor een prijs van € 2.500,- tot € 6.000,-.

Selectiv

Selectiv keukens kosten tussen de de € 13.000,- en € 45.000,-.

Pronorm

Bij Pronorm kun je zelf kiezen in welke kleur je je keukenrompen wilt hebben – iets dat best uniek is in de keukenwereld. Reken op een prijskaartje van € 8.000,- tot € 15.000,-.

Siematic

Siematic is één van ’s werelds beste keukenmerken en de prijzen lopen sterk uiteen. Meestal liggen ze echter tussen de € 7.500,- en € 55.000,-.

Signia

Signia is een dochterbedrijf van Siematic en biedt keukensystemen van hoge kwaliteit.

 

Gratis keukenboeken krijgen?

Klik hier voor gratis keukenboeken

 

Beste Duitse keukenmerken

Zoals je ziet, bieden Duitse keukenmerken je volop keus. Alle reden dus om over de grens te gaan of dealers op te zoeken in Nederland die Duitse keukenmerken aanbieden. De prijzen lopen ver uiteen, dus voor welk merk je gaat, is sterk afhankelijk van je budget.

Wil je een keuken kopen Duitsland die minder dan € 15.000.- kost, dan bezoek je het beste Keukenplaats of I-Kook. I-Kook is het populairste Duitse keukenmerk in Nederland en met reden! Wil je een Duitse kwaliteit keuken en ben je van plan meer uit te geven dan € 15.000.-? Ga dan langs Ekelhoff keukens om kennis te maken met de keukenmerken Duitsland! Ekelhoff keukens heeft de grootste showroom van Europa. Het is bijna onmogelijk om zonder keuken thuis te komen!