Die Küchenwelt Thomas Brag ervaringen Bocholt? Lees en plaats ervaringen met Die Kuchenwelt Thomas Brag in Bocholt. Deze keukenzaak is in Duitsland bekend als Die kuechenwelt Thomas Brag . Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenzaak? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Klik hier – vergelijk Top 3 goedkope Duitse keukenwinkels >>>

Die Küchenwelt Thomas Brag Bocholt ervaringen – informatie

 

Ze verkopen het merk Ballerina en Beko. Een nieuwe keuken kopen kan dus ook in Duitsland zonder aanbetaling. In ieder geval bij deze Duitse keukenwinkel. Ook is betaling door middel van een financiering bespreekbaar.

De winkel zit in het laag – midden segment en valt onder de categorie prijsvechters. Verder kunt u op de site uw eigen keuken ontwerpen. Helaas is de website niet in Nederlands beschikbaar.

Elke maand heeft deze keukenzaak ook kookles. Daar kunt u zich voor opgeven. Deze winkel staat ook bekend als The Kitchen World Thomas Brag.

 

Vestigingen

Die Kuchenwelt Thomas Brag heeft 2 vestigingen. Een in Bocholt, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Er is er ook een in Duisburg, maar dat is voor ons Nederlanders niet interessant – veel te ver weg.

Lees hieronder de ervaringen met deze keukenwinkel in Bocholt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *